Активности около Банско | Adventure Net

Клуб за екстремни спортове Adventure Net. Запазете вашето желано приключение с нас.

Последни постове във Фейсбук

Скъпи приятели отбелязваме Световният Ден на Планините! Ще се радваме да споделим с всички вас красивите кадри по-долу от най-високите български планини. И се надяваме всички ние да отделим малко време и да помислим как можем да помогнем за запазване чистотата и красотата на тези така ценни места!
🌳🏔⛰🏕💚
... Виж повечеВиж по-малко

3 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

😉👉 Бъди оригинален! 🤩
💦🌊🚣‍♀️🎁 Подари приключение! 🎁💦🌊🚣‍♀️
⚠️Вземи своя подаръчен ваучер с 20% ОТСТЪПКА!⚠️
⁉️Как⁉️
📧☎️ Само ни се обади или пиши 02/9446765
... Виж повечеВиж по-малко

4 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

https://adventurenetbg.com/tour-item/winter-camp-kids/ ... Виж повечеВиж по-малко

4 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

Попълнения за Рилски езера ... Виж повечеВиж по-малко

1 седмица преди  ·  

Вижте във Facebook
Изберете вашия приключенски новогодишен подарък! Научете повече
Top

Активности около Банско

Лятото не е само дзен край морето, излежаване върху пясъка и сол в косите. Най-чаровната, дишаща с пълни гърди и пращяща от здраве лятна почивка е в прохладата на планината. Луксозен планински хотел и човек, близък на сърцето – две неща, а всъщност сложната формула на добре прекараното време.

Да се излежавате на слънце не е просто мързел и почивка. Това е акумулиране на жизненоважни енергийни запаси. Ще са ви нужни, когато се върнете отново в забързаното, работно ежедневие. В Банско слънчевото греене вдига живака на термометъра до 35 градуса. Но тук тази топлина е приятно освежена от планинската прохлада и свежия повей на вятъра. На поляна или край басейна на хотела – вземете своята доза щастие на лъчи.

Когато се говори за забележителности около Банско, няма как да не се започне от природата – тя първа грабва хората, като вдига настроението още при наближаването на града. Банско е в полите на Северен Пирин, а планината е с ярко изразен алпийски характер и редува страхотни гледки. Тук туристите могат от многобройните върхове да се наслаждават на вдъхновяващи панорами, с които да се заредят позитивно, с които ще релаксират за месеци напред и които ще запомнят за цял живот.

Банско предразполага към много спортни активности на открито. Ако мускулите ви имат нужда от тонизиране, малко преди тялото ви съвсем да заеме формата на офисния стол, тук може да опитате рафтинг, конна езда, планинско колоездене.
Разбира се, разходките и преходите в планината са винаги добро решение за свободното време, като маршрутите са с различна степен на трудност. Въпреки това, ако сте настроени за по-екстремни забавления, с които да вдигнете адреналина, избрали сте точния район. Може да пробвате планинско колоездене, а близостта на реките Струма и Места до града, осигуряват отлични условия и за рафтинг.

Кажете “Край” на скуката и се впуснете във вълнуващо и незабравимо приключение с Адвенчър Нет.
Ние Ви очакваме!

Източници: https://www.luckykids.bg/
https://ladyzone.bg/

Хотел