Какво да вземете в багажа си, когато отивате на тиймбилдинг на открито? | Adventure Net

Клуб за екстремни спортове Adventure Net. Запазете вашето желано приключение с нас.

Последни постове във Фейсбук
[custom-facebook-feed]

Поради ситуацията на извънредно положение, е възможнa промяна на датите за някои програми. Свържете се с нас за повече информация. Научете повече

Top
тиймбилдинг на открито

Какво да вземете в багажа си, когато отивате на тиймбилдинг на открито?

Приключенията, които предлага тиймбилдингът сред природата, са предизвикателство за всеки един от членовете на екипа.

Това , което е нужно, за да сте добре подготвени за предстоящия тиймбилдинг не е събрано само във физическото състояние, а и в подходящата екипировка, защото както знаем, природата винаги може да ни остави изненадани. А без добра екипировка, тиймбилдингът може да не се случи така, както сме го планирали предварително.

Планирайте какво ще вземете за предстоящото събитие, за да сте винаги подготвени и да не се окажете в неприятна ситуация. Важно е да се съобразите и с това какъв е сезонът, винаги можете да потърсите и допълнителна информация от организаторите.

Представяме ви списък с нещата, които са задължителни и не искате да оставате без тях на открито.
1. Обувки:

Не е задължително да са планинарски, но е важно да бъдат удобни, да не нараняват краката при ходене, да не пропускат вода. Препоръчваме да покриват глезена, ако имате минали травми, за да избегнете повторение на травмата, при евентуално подхлъзване или друг вид перипетии.

2. Чорапи:

В зависимост от активностите, препоръчваме да подготвите един резервен чифт. Едно от най-важните неща е краката ви да са сухи. Влагата в обувките ви може да ви създаде дискомфорт по време на активностите. А това със сигурност ще попречи на представянето ви. Вие не искате това да се случи, нали?

3. Удобни дрехи:

Най-добре е да изберете дрехи, които бързо ще попият потта ви – такива, които са произведени от чист памук ще ви свършат идеална работа. Също така е важно да няма нищо излишно по тях – много ципове или копчета, обемни джобове и др. И не на последно място – дрехите трябва да са ви по мярка – нито много стегнати, нито много отпуснати. Все пак трябва да се чувствате максимално комфортно.

4. Яке:

Отново в зависимост от сезона, и все пак винаги е добре да имате в себе си връхна дреха. Добре е да изберете вятъроустойчиво и водонепромокаемо яке. Добра опция е якето да е с качулка, която се прибира или маха, в зависимост дали ще ви е необходима. Бъдете добри колеги и вземете още едно резервно яке в себе си, в случай, че някой от екипа си е забравил своето. Подходящ вариант е да вземете и дъждобран.

5. Шапка или кърпа за глава, слънчеви очила:

Ще ви предпазят от силните слънчеви лъчи и от претопляне.

6. Вода.

Едно от най-важните неща за вас е да сте добре хидратирани. Когато времето е горещо, се дехидратирате повече и е нужно регулярно да пиете вода. Дори и в по-хладни дни, тялото отделя много енергия, за да поддържа температурата си. В този случай също е важно да пиете течности редовно.

7. Репелент и слънцезащитен крем:

Погрижете се да не изгорите на очила и да не станете любима закуска на насекомите. Това би ви причинило дискомфорт и ще помрачи хубавите емоции от преживяването на открито.

8. Одеало за пикник:

За да се насладите на заслужената почивка след сладката умора от добре свършената работа с вашите колеги. Идеално е за създаване на базов лагер, където да отпразнувате новосъздадени приятелства с шумен смях. Може и да не е необходимо, ако финала е на място с места за сядане 🙂 Може допълнително да се консутлирате с организаторите.

*Ако Вашето мероприятие е през зимата – ще подадем допълнителна информация как да се подготвите.

А Вие организирахте ли Вашия тиймбилдинг?

Елате в Адвенчър Нет и изживейте един страхотен тиймбилдинг с най – готиния екип!
Разгледайте нашите програми в сайта.
Очакваме Ви!