Какво да вземете в багажа си, когато отивате на тиймбилдинг? | Adventure Net

Клуб за екстремни спортове Adventure Net. Запазете вашето желано приключение с нас.

Последни постове във Фейсбук

Скъпи приятели отбелязваме Световният Ден на Планините! Ще се радваме да споделим с всички вас красивите кадри по-долу от най-високите български планини. И се надяваме всички ние да отделим малко време и да помислим как можем да помогнем за запазване чистотата и красотата на тези така ценни места!
🌳🏔⛰🏕💚
... Виж повечеВиж по-малко

3 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

😉👉 Бъди оригинален! 🤩
💦🌊🚣‍♀️🎁 Подари приключение! 🎁💦🌊🚣‍♀️
⚠️Вземи своя подаръчен ваучер с 20% ОТСТЪПКА!⚠️
⁉️Как⁉️
📧☎️ Само ни се обади или пиши 02/9446765
... Виж повечеВиж по-малко

4 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

https://adventurenetbg.com/tour-item/winter-camp-kids/ ... Виж повечеВиж по-малко

4 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

Попълнения за Рилски езера ... Виж повечеВиж по-малко

1 седмица преди  ·  

Вижте във Facebook
Изберете вашия приключенски новогодишен подарък! Научете повече
Top

Какво да вземете в багажа си, когато отивате на тиймбилдинг?

Приключенията, които предлага тиймбилдингът сред природата, са предизвикателство за всеки един от членовете на екипа.
Това , което е нужно, за да сте добре подготвени за предстоящия тиймбилдинг не е събрано само във физическото състояние, а и в добрата екипировка, защото както знаем, природата винаги може да ни остави изненадани. А без добра екипировка, тиймбилдингът може да не се случи така, както сме го планирали предварително.

Планирайте какво ще вземете за предстоящото събитие, за да сте винаги подготвени и да не се окажете в неприятна ситуация. Важно е да се съобразите и с това какъв е сезонът.
Представяме ви списък с нещата, които са задължителни и не искате да оставате без тях на открито.

1. Обувки за планина – не е задължително да са планинарски, но е важно да бъдат удобни, да не нараняват крака ви при ходене, да не пропускат вода. Препоръчваме да покриват глезена ви, за да избегнете сериозна травма при евентуално подхлъзване или друг вид перипетии.

2. Чорапи – няколко чифта, за да може да имате достатъчно, ако случайно се намокрите. Едно от най-важните неща е краката ви да са сухи. Влагата в обувките ви може да ви създаде дискомфорт по време на активностите. А това със сигурност ще попречи на представянето ви. Вие не искате това да се случи, нали?

3. Удобни дрехи – най-добре е да изберете дрехи, които бързо ще попият потта ви – такива, които са произведени от чист памук ще ви свършат идеална работа. Също така е важно да няма нищо излишно по тях – много ципове или копчета, обемни джобове и др. И не на последно място – дрехите трябва да са ви по мярка – нито много стегнати, нито много отпуснати. Все пак трябва да се чувствате максимално комфортно.

4. Яке – винаги е добре да имате в себе си връхна дреха. Добре е да изберете вятъроустойчиво и водонепромокаемо яке. Добра опция е якето да е с качулка, която се прибира или маха, в зависимост дали ще ви е необходима. Бъдете добри колеги и вземете още едно резервно яке в себе си, в случай, че някой от екипа си е забравил своето. Подходящ вариант е да вземете и дъждобран за еднократна употреба. По-малко обемен е и няма нужда да се притеснявате дали случайно ще го изцапате или скъсате.

5. Шапка или кърпа за глава – ще ви предпази от силните слънчеви лъчи и от претопляне.

6. Вода, много вода. Едно от най-важните неща за вас е да сте добре хидратирани. Когато времето е горещо, се дехидратирате повече и е нужно регулярно да пиете вода. Дори и в по-хладни дни, тялото отделя много енергия, за да поддържа температурата си. В този случай също е важно да пиете течности редовно.

6. Репелент и слънцезащитен крем – погрижете се да не изгорите на очила и да не станете любима закуска на насекомите. Това би ви причинило дискомфорт и ще помрачи хубавите емоции от преживяването на открито.

7. Одеало за пикник – за да се насладите на заслужената почивка след сладката умора от добре свършената работа с вашите колеги. Идеално е за създаване на базов лагер, където да отпразнувате новосъздадени приятелства с шумен смях.

А Вие организирахте ли Вашия тиймбилдинг?
Елате в Адвенчър Нет и изживейте един страхотен тиймбилдинг с най – готиния екип!
Разгледайте нашите програми в сайта.
Очакваме Ви!

Източник: https://enterevent.bg/