Рафтинг сезонът в Кресненското дефиле е открит, с третото издание на Outdoor & White Water Fest | Adventure Net

Клуб за екстремни спортове Adventure Net. Запазете вашето желано приключение с нас.

Последни постове във Фейсбук

Outdoor & White Water Fest 2020 ... Виж повечеВиж по-малко

6 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

След прекрасния уикенд в района на хижа Рилски езера, с удоволствие съобщаваме имената на печелившите от томболата за 18.01.2020 ❄️ Световният ден на снега.☃️
🎿Ваучер за наем на екипировка за ден печели🎁: Зорница Кодрова
⛷Ваучер за ски/сноуборд урок, печели🎁: Никола Александров
🚣‍♂️Ваучер за рафтинг по река Струма печели🎁: Калин Ушев

Честито на печелившите! :) С нетърпение ви очакваме отново!
... Виж повечеВиж по-малко

7 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

❄️☃️❄️С много слънце и усмивки отбелязахме днешния Ден на Снега в района на Рилски Езера 🏂⛷
▶️Очакваме ви и утре - готови за много забавления, уроци по ски или сноуборд, шейни и игри ❄️🙃
... Виж повечеВиж по-малко

1 седмица преди  ·  

Вижте във Facebook

❄️❄️❄️Този уикенд, Ви очакваме в ски училище и гардероб Адвенчър Нет, за да отбележим празника на снега. ❄️❄️❄️
Международният ден на снега е инициатива, която цели да привлече децата и младежите да прекарват повече време в планината, да открият красотата на снежните спортове и да започнат да живеят по-активно. Затова и по време на празника всеки клиент ще участва в томбола от която може да спечили☃️🎁:
1. Ваучер за рафтинг 🌊
2. Ваучер за наем на екипировка.🎿
3. Ваучер за ски/сноуборд урок⛷
👉🎁Печелившите ще бъдат изтеглени на 20.01.2020г. и ще бъде уведомен по телефона!🎁
Успех на всички с пожелания за пухкав сняг 🗻❄️🎿⛷
... Виж повечеВиж по-малко

1 седмица преди  ·  

Вижте във Facebook
Дати за предстоящия Зимен Детски Лагер 1-5 Февруари 2020! Научете повече
Top

Рафтинг сезонът в Кресненското дефиле е открит, с третото издание на Outdoor & White Water Fest

Рафтинг сезонът в Кресненското дефиле е открит, с третото издание на Outdoor & White Water Fest!

Официално открихме рафтинг и каяк сезона на река Струма в Кресненското дефиле. Първите лодки се спуснаха по бързите води на Струма. Организаторите от Адвенчър Нет бяха подготвили през целия уикенд много забавления за всички любители на екстремните спортове.

В петъчния ден, преди официалния старт на фестивала, организаторите вложиха усилия в задължителното почистване на р. Струма, част от мисията да се минимизира човешкия отпечатък и замърсяването в региона.

На 30 март цяла регата от лодки потегли символично по р. Струма от базата на домакина на събитието, център за приключения и рафтинг Адвенчър Нет. Специални гости за откриването в събота бяха представители на община Кресна и Любомир Попйорданов, учредител на Българската асоциация за алтернативен туризъм и основател на Одисея-ин и Зиг Заг Холидейз, двигател на множество каузи за защита на природата и опазване на българското културно наследство. Водещ бе актьорът Тони Стоянов.

Събитието беше заснето от цял рояк дронове, които кръжаха над величественото Кресненско дефиле в съботния ден. Ентусиастите от Български Младежки Червен кръст посветиха присъстващите в базовите техники за оказване на първа помощ. Nomad Team предостави възможност на всеки да се впусне в една живописна обиколка с колела между Кресна, с. Влахи и Градешките минерални бани.

За по-спокойните натури, които желаеха просто да разпускат с приятели в огряната от слънце къмпинг зона, бяха предвидени шарени хамаци и състезания по слаклайн от Айляк Хамак, както и предизвикателства от магазини Стената със страхотни награди от магазина за спортна екипировка.

Йога класове за релакс и вдъхновение проведе Ваня Панамска, преподавател по Айенгар йога и Хормон терапевтична практика за жени. Най-малките опитаха късмета си в състезание по катерене на стената в кемпа, което бе водено от училището за планински водачи „Черни Осъм“. За любителите на класическите речни забавления имаше уъркшоп за оснoвни техники по оцеляване в бързи води, дихателни практики и стречинг от Машини холидейз, а професионалните гидове както всяка година традиционно направиха забавно шоу в състезанието Flip и Reflip за обръщане на лодката.

Специално внимание бе отделено на местната кулинарна продукция, а Центърът за опазване на редки български породи Семпервива представи своя проект, както и първокласно кисело овче и козе мляко.

Празничното настроение достигна кулминацията си в събота вечер с парти миксовете на DJ Ванката the Turntablist, рок група Faces и разбира се импровизация на живо с тарамбуки от екипа на Адвенчър Нет!

Снимки от събитието ТУК

Цялата програма ТУК