Подготовката за празниците и Коледните подаръци... | Adventure Net

Клуб за екстремни спортове Adventure Net. Запазете вашето желано приключение с нас.

Последни постове във Фейсбук

🤩📣Хей, хейй! 📣А ти записали се за Лагер Рилски Езера🗻🥳🏂🥰❄️☃️💖🗻⛷🎿🥰🍀❄️
5-9.02.2020г.
29.02-3.03.2020г
📲☎️📞Обади се още днес и резервирай - ски или сноуборд ти решаваш🏂💖⛷!
Гарантираме:
📌невероятно изживяване
📌подобряване на техниката в ските/сноуборда
📌нови запознанства и приятелства
📌прекрасна обстановка и домашна храна
📌индивидуално отношение към всеки участник
📌добра екипировка
📌безопасност и застраховка
📌и още....още много игри, забавления и изненади🥳

Хайде какво чакаш👌 Само ни се обади или пиши:
☎️ 02/9446765 📩 office@adventurenetbg.com
https://adventurenetbg.com/tour-item/winter-camp-kids/
... Виж повечеВиж по-малко

2 часа преди  ·  

Вижте във Facebook

Outdoor & White Water Fest 2020 ... Виж повечеВиж по-малко

2 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

След прекрасния уикенд в района на хижа Рилски езера, с удоволствие съобщаваме имената на печелившите от томболата за 18.01.2020 ❄️ Световният ден на снега.☃️
🎿Ваучер за наем на екипировка за ден печели🎁: Зорница Кодрова
⛷Ваучер за ски/сноуборд урок, печели🎁: Никола Александров
🚣‍♂️Ваучер за рафтинг по река Струма печели🎁: Калин Ушев

Честито на печелившите! :) С нетърпение ви очакваме отново!
... Виж повечеВиж по-малко

3 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

❄️☃️❄️С много слънце и усмивки отбелязахме днешния Ден на Снега в района на Рилски Езера 🏂⛷
▶️Очакваме ви и утре - готови за много забавления, уроци по ски или сноуборд, шейни и игри ❄️🙃
... Виж повечеВиж по-малко

5 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

❄️❄️❄️Този уикенд, Ви очакваме в ски училище и гардероб Адвенчър Нет, за да отбележим празника на снега. ❄️❄️❄️
Международният ден на снега е инициатива, която цели да привлече децата и младежите да прекарват повече време в планината, да открият красотата на снежните спортове и да започнат да живеят по-активно. Затова и по време на празника всеки клиент ще участва в томбола от която може да спечили☃️🎁:
1. Ваучер за рафтинг 🌊
2. Ваучер за наем на екипировка.🎿
3. Ваучер за ски/сноуборд урок⛷
👉🎁Печелившите ще бъдат изтеглени на 20.01.2020г. и ще бъде уведомен по телефона!🎁
Успех на всички с пожелания за пухкав сняг 🗻❄️🎿⛷
... Виж повечеВиж по-малко

6 дни преди  ·  

Вижте във Facebook
За всички именици през м. Януари рафтинг ваучерите са на специална цена! Научете повече
Top
Коледни подаръци

Подготовката за празниците и Коледните подаръци…

Коледните празници наближават – едни от най-красивите и обичани празници. Дори и да не се вълнуваме, и да не изпадаме в трескаво очакване още през м. Ноември, то няма как да не забележим цялостната еуфория, за съжаление най-вече свързана с пазаруване и консумация.

Всички ние много харесваме подаръци, все пак започваме да си задаваме въпроса – дали е добра идея да подаряваме нещо, което нашите близки и приятели само ще се чудят какво да направят? И реално само допринасяме за стесняване на пространството в шкафа или жилището, ако сме се престарали с габаритите 🙂

А дали сте се замисляли колко опаковъчна хартия, панделки и допълнителни украски се изхабяват по време на празниците? Колко коледни картички отиват на боклука, без да бъдат рециклирани, броят на изсечените коледни дръвчета, тоновете храна, които се изхвърлят? Ако вземем под внимание фактите – а именно населението на Земята е около 7.7 милиарда, както и че в голяма част от държавите по света се празнуват Коледа и Нова Година – цифрите ще бъдат наистина фрапантни. Попадна ни интересна статистика за UK, ако и за вас представлява интерес, можете да погледнете.

Всичко това за съжаление оказва влияние върху и без това крехката екологична обстановка.

Все се надяваме, че някой друг ще помисли за проблемите, така че ние спокойно да се забавляваме и да си живеем. Фактите обаче сочат, че всеки един оставя своя отпечатък – малък или по-голям 🙂 Та се размислихме и някак не ни се иска да сме с големия отпечатък… както се казва колкото и малко добро да сътвориш – то все пак е добро.

С оглед да запазим празничното настроение във връзка с предстоящите празници, а даже и да го подсилим, бихме се радвали да споделим нашите варианти и идеи за празничните дни…

  1. Да потърсим подаръци с Еко насоченост – такива, които са изработени от рециклирани материали, на Коледните базари могат да се намерят хубави предложения. Също набират популярност базарите, на които се продават вещи втора употреба – да, ясно е, че доста от нас предпочитат нещо ново, и все пак преценете дали да не пробвате.

(един от моите любими подаръци е книга, която е „втора употреба“, а реално – книга, която е зарадвала много сърца)

  1. Сами да изработим подаръци – това не е за всеки, разбира се, не всички сме сръчни като нашите баби, които навремето ни подаряваха терлици и коледни пуловери, оплетени от тях 🙂

И все пак, можем да проявим творчество – познавайки хората, на които искаме да направим подарък за Коледа, със сигурност бихме могли да измислим нещо. Забелязали сме, че домашно приготвените Коледни сладкиши, мезенца и питиета доста се харесват, и като цяло свършват бързо.

  1. Опаковките и картичките – наистина ли е необходимо да опаковаме? Ако все пак държим на това – защо да не се разровим из шкафовете – старите вестници и списания биха могли да са забавни опаковки. За картичките – „направи си сам модел“ пак би могъл да е доста забавен метод, а защо да не се възползваме от компютърните технологии и да изпратим картичка по е-мейл, или през някой от всичките приложения за съобщения, които ползваме.
  2. Можем да помислим за алтернативни подаръци като например – билет за концерт, вечеря в любим ресторант, посещение на забележителност, урок по танци, а понеже нашата специалност са приключенията – защо не, така можете да накарате вашите близки да изпробват нещо ново (разбира се бъдете готови да ги подкрепите в начинанието :-)). Подаръчните ваучери са доста добра опция, като почти всички фирми предлагат и опция в електронен вариант.
  3. Ако за вашето семейство е наистина важно да има живо коледно дръвче – изберете такова, което после може да засадите. Или се уверете, че вашата елхичка ще бъде събрана по коректния начин и ползвана за компост. Можете да проверите дали местен зоопарк има нужда от дръвчета – могат да се ползвта за храна на животни. Все пак погледнете и алтернативните варианти за Коледно дръвче – сигурно ще успеете да намерите нещо подходящо и интересно. Навярно във всеки един дом ще се намери доста материал за алтернативното Коледно дръвче, и това може да се превърна в една много сплотяваща семейна задача! (Изникна ми спомен от Студентските години, когато украсихме дърво Юка за Коледа… добре му стоеше украсата.)

А ако вие получите подарък, за който трудно или много рядко намирате време и/или приложение… можете да дарите или да подарите на приятел 🙂

Надяваме се да сме предизвикали интерес, а доколкото познаваме нашата аудитория – сигурни сме, че имаме какво да научим по темата от вас!

Много весела подготовка за празниците!

 

Помощни източници:

www.phswastekit.co.uk

homesthetics.net