Приключенски тиймбилдинг | Adventure Net

Клуб за екстремни спортове Adventure Net. Запазете вашето желано приключение с нас.

Време е за снежни приключения! Научете повече.

Top
Image Alt

Приключенски тиймбилдинг

Приключенски тиймбилдинг - с какво е по-различен?

Приключенският тиймбилдинг са внимателно подбрани, структурирани игри и дейности сред природата, в които са включени елементи на екстремни спортове.

При участие в приключенска тимблидниг програма, управителят на даден екип е полезно да заеме умишлено пасивна позиция в част от случаите. Така той ще даде възможност на останалите да проявят собствена инициатива. Същевременно управителят ще има време да наблюдава колегите, не само как се справят с отделните задачи, но и кой каква групова роля заема в среда, различна от служебното ежедневие. Екстремната среда оголва човешкия характер и всеки лесно може да прецени качествата на партньора до себе си. Подобни събития са верен психологически тест за всеки.

results

Резултати

Екстремната среда оголва човешкия характер и всеки лесно може да прецени качествата на партньора до себе си. Подобни събития са верен психологически тест за всеки. В резултат се постигат:

  • Сплотяване на колектива, след установяване, че индивидуалните качества на всеки участник, могат да бъдат от полза за постигането на крайната цел
  • Подобряване на комуникацията в екипа, при разпределяне на ролите
  • Споделяне и изграждане на доверие
  • Ефективна работа в екип и приобщаване на нови членове
  • Взимане на решения в екип и постигане на резултати
  • Забавно и приятно изкарване на всички участници по време на мероприятието.
contact

Изпрати запитване

Нашите клиенти

a

Фокус на приключенският тиймбилдинг

Фокусът е насочен върху компанията, нейните цели и човешки потенциал. Акцентът най-често се поставя върху взаимното разбиране и доверие, изграждането на ефективни взаимоотношения, поемането на риск и отговорност, правилното разпределение на ролите в една мисия, които формират така нареченото „обучение чрез преживяване”.