лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Планински детски лагер

Приключение, вдъхновено от легенда за великани
Adventure net

Великански детски лагер на планина в България

Една от легендите за Рилски езера разказва как района е бил обитаван от великани, които са се борили с природните стихии и смело са защитавали планината от зли сили. Този детски лагер е създаден да събуди в децата, нашите великани – приключенския дух, любовта към планината и желание за откриване и научаване на нови неща и места. В програмата са включени посещение на интересни дестинации и нощувка в хижа Рилски езера. Заниманията ще са обвързани с ориентирането в планината чрез природни елементи и компас, изграждането на биваци, научаването на различни легенди за района. Преходи и игри с еко и традиционна насоченост. Посещение на минерален басейн.

Предстоящи дати: 15.07.2024 – 19.07.2024, 12.08.2024-16.08.2024

цена: 580лв. / дете

За кого е подходящ великанският детски лагер на планина

Минималната възраст на децата – участници във великанския  лагер е 8 години. Активностите са изключително подходящи и за тийнейджъри.

Транспорт

Транспорт с микробус София –Цари Мали Град – начална станция на лифт Рилски езера –Сапарева баня – София

Хранене

По време на лагера са осигурени закуска, обяд и вечеря. Храната се приготвя на място, като менюто е разнообразно, с включени плодове и зеленчуци.

Настаняване

Хижа „Рилски езера“

Хижа Рилски езера е изцяло обновена! Разположенa в непосредствена близост до уникалния природен феномен – Седемте рилски езера, хижата предлага съвременни условия за настаняване, чистота и уют, богато разнообразие от вкусно приготвена домашна храна. Разстояние от София: 90 км, в близост до град Сапарева баня и курорта Паничище.

Изживейте невероятното приключение

Допълнителна информация

Какво е необходимо?

Необходимо е да се носят:

* Препоръчваме багажа да е в туристическа раница. Желателно е да имат и малка раничка по време на заниманията в която да си носят вода и резервни дрехи при преходите.

*При записване на дете в лагер, родителят/настойник потвърждава, че е запознат с програмата
– Декларира желанието си детето му да участва в заниманията и е съгласен с условията и дейностите организирани от Адвенчър Груп;
– Декларира съгласието си личните данни, които предоставя да бъдат обработвани от “Адвенчър Груп” ЕООД;
– Информира за здравен статус и специфични нужди на детето