лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Семеен рафтинг – едно незабравимо приключение

Август е! – време за семеен рафтинг

Сезонът на почивките и отпуските е тук и е време да организирате едно незабравимо рафтинг приключение за Вашето семейство по бързите реки на река Струма. А какво по – хубаво от това да прекарате повече време с любимите хора на вълнуващо място и дни изпълнени с много усмивки и забавления?!

Рафтингът става все по – популярен в България и е страхотен начин за разнообразяване на ежедневието, както и да си дадете една активна почивка сред природата.

Организирайте семеен рафтинг за Вашето семейство и заповядайте при нас в Адвенчър Нет

Ще направим дните Ви запомнящи се, а нашият екип от професионалисти ще Ви осигури пълна екипировка, така че да се чувствате сигурни и защитени! В нашата програма ще имат възможност да се включат цели три поколения – деца, родители, баба и дядо.
Колкото повече, толкова по – забавно.

Децата ще се забавляват като ще могат и да станат част от екипажа на лодката. За възрастните барът ще работи, откъдето ще можете да поръчате своята сезонна и разхлаждаща напитка!

Игри, забавления, приключения за малки и големи, бързи реки и много зеленина! Създайте си незабравими спомени с любимите Ви хора и изживейте едно прекрасно лято, което ще помните дълго време!

Нека се насладим заедно на много смях, адреналин и слънчево настроение през топлите летни дни.

Очакваме Ви!

Имате въпрос?

Попитайте ни!

+359 888 889 371