пролет/лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Тиймбилдинг игри

Традиции, обичаи и село
Запознайте се с детайлите на българската култура и традиции

Тиймбилдинг игри и програми, обвързани с български традиции, обичаи и село

Тиймбилдинг игри и програми, обвързани с български традиции, обичаи и село – този формат е изключително атрактивен и забавен. Включваме интригуващи елементи, които освен че ще ни върнат назад във времето, имат за цел да провокират творческо мислене, работа в екип и колегиална подкрепа. За чужденците в екипа това би било допълнителна възможност да научат по забавен начин повече детайли от българската култура и традиции.
Открийте следващото си приключение и го направете запомнящо се!

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се свържете с нас

Допълнителна информация

Искате ли да научите повече за програмата и условията? Погледнете често задаваните въпроси и намерете отговорите, които търсите.

Или какви предизвикателства можете да очаквате по време на тиймбилдинг игрите?

Заниманията могат да се проведат на открито или закрито, като разбира се приветстваме избора на откритите пространства.

  • Можем да включим игри от старо време, които могат да имат и състезателен характер.
  • Предизвикателства, свързани с конретни традиции и обичаи. Търсим разнообразен подход като всеки отбор и участник ще може да допринесе чрез своя усет и фантазия.
  • Задачи, свързани с живота на село, ще допринесат за много настроение, както и леко раздвижване/ Разбира се, не всичко е на ниво физика, за някои от този вид задачи се изисква добре подготвена стратегия.

Можете да се запознаете с любимите ни програми в тази категория.

Нашата ферма

Проект, в който се комбинират приключенски елементи със селскостопански труд, под формата на игри и надпревари. Същността на проекта е всеки от отборите да се справи с различни фермерски задачи, да преодолее етапа и да достигне до следващото ниво. Могат да се включат елементи на логически задачи, намиране на условията и необходимите материали и инструменти за изпълнение на задачите и предизвикателствата.

Проект спомени от Старо време

Този проект е вдъхновен от разказите на нашите баби и дядовци.

Вашият екип може да бъде разделен на отбори, като задачите и игрите се осъществяват паралелно, може да има състезателен елемент и оценяване на представянето. Проектът може да се състои от два модула. Модул Игри от Старо Време включва забавни игри, като идеята е да насърчим работата в екип. Активностите в модул Традиции от Старо Време са подбрани, така че да се мотивират артистичността, индивидуалните лидерски и презентационни умения, както и отборния дух. И в двата модула се придържаме към концепцията да е забавно за всички и да излезем от рамките на забързаното ежедневие.

Този вид програма може да се органзиира по всяко време на годината. През по-хладните месеци от годината може да е на закрито или да се направи интересно съчетание със задачи и навън.

Мястото за програмата може да се подбере в зависимост от броя на участниците и възможностите за пътуване на вашия екип. Удачни места за провеждане на открито са хубави поляни, планински местности, в близост до възрожденски градчета.

Бихме предложили района на Банско, Сопот, Казанлък, Карлово, Девин, Батак, Трявна.

Не се колебайте да ни споделите и вашите идеи, за да намерим подходящо и интересно място.

Времето за провеждане на тиймбилдинг игрите зависи напълно от вас. Минималната продължителност, която считаме, че би донесла ефект за вашия екип е в рамките на 1.5 – 2 часа. Според вашата програма модулите могат да се разпределят в рамките на два дни.

Допълнителни възможности при провеждане на програмата са дегустации на местни специалитети – храни или питиета, организиране на обяд, видеозаснемане или снимков материал.

Може да се включи и подготви вечерна кратка програма, в която всеки един от отборите по забавен начин да преживее отново емоциите от изминалия ден.

Няма ограничение в броя на участниците. Можем да подготвим програмите както за голямо мероприятие (500 човека например), така и за компактни групи от около 10 човека.

За тиймбилдинг игрите с традиции, обичаи и село, не се изисква предварителна подготовка. Важно е участниците да са с подходящо облекло и настроени за много забавления.

Adventure net

Резервирай

Пишете ни и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!