Зимен Тиймбилдинг - програми и идеи | Adventure Net

Клуб за екстремни спортове Adventure Net. Запазете вашето желано приключение с нас.

Време е за снежни приключения! Научете повече.

Top
активен тиймбилдинг

Зимен Тиймбилдинг – програми и идеи

Зимен Тиймбилдинг – програми и идеи

човек

Зимен тиймбилдинг – защо не? Той може да се окаже изключително подходящ и различен от досегашните форми на тиймбилдинг, които сте организирали за вашия екип. Съчетаваме разнообразни активности, така че да има приключенски дух и снежни занимания 🙂

С какво се характеризира програмата

 Ето и някои от елементите, които могат да бъдат включени в зимния тиймбилдинг:

  • Предпочитаме заниманията да са на открито – така през зимния сезон вашия екип ще изживее своето снежно приключение заедно 🙂
  • Активните елементи, които включваме са разнообразни и подбрани спрямо участниците. Примерни активности са: ходене със снегоходки, отборно каране на ски или сноуборд, предизвикателства с моторни шейни или такива, теглени от жива сила.
  • В зимните приключения могат да бъдат включени най-разнообразни игри на открито със състезателен характер между различните отбори.
  • Разработваме сценарий на програмата, в която са има решаване на логически задачи и цялостно обвързване на отделните елементи и задачи.

Примери за зимна тиймбилдинг програма

 Можете да се запознаете с две от нашите зимни тиймбилдинг програми, като има възможност за различни съчетания. Зимния сезон дава една интересна и по-различна перспектива на програмите.

 

Зимно приключение с шейни

Избираме подходящ район, в който има възможност възможност да се направи преход с моторни шейни, без да нарушаваме границите на природни паркове и спокойствието на животните. По време на пътешествието отборите/отбора може да има различни логически задачи, за да намери своя маршрут и да достигне до място за зимен пикник с ароматно греяно вино.

Проект със зимни игри

Комплекс от забавни игри, като участниците се разпределят в отбори, и всеки отбор получава точки след всяка игра/задача. Игрите са активни, забавни, стимулиращи творчеството, креативността и тематично насочени към зимни занимания. Участниците се разделят на отбори, подбраните варианти на игрите се осъществяват паралелно от всички групи заедно.

 

Защо зимата е подходящ сезон за тиймбилдинг?

През зимата обикновено няма толкова възможности за отпуски, пътувания или излизания сред природата. По-краткия ден, по-малкото количество слънце, по-редките възможности за прекарване на време сред природата, в някава степен водят до по-висока заболеваемост. Затова според нашия екип е важно в този сезон екипът да бъде мотивиран по правилния и подходящ начин. За приключения през други сезони, може да прегледате тук.

 

Идеи за интересни места за Зимен тиймбилдинг

 За зимен тиймбилдинг ние бихме избрали планински район, който е достатъчно близо до уютни топли места.

Ето някои от местата, които биха били подходящи за зимен тиймбилдинг:

Разбира се с радост ще обсъдим какви са възможностите за всяко едно място, което вие сте избрали. Или ни опишете какво си представяте, за да дадем най-доброто предложение.

 

Времетраене и допълнителни възможности при провеждане на програмата

Продължителността на зимния тиймбилдинг е в зависимост от времето, с което разполагате. Добре е при по-дълги занимания навън, да се предвидят места, където отборите ще имат достъп до затоплено помещение. Необходимо е да се съобрази по-кратката продължителност на деня, освен ако в програмата не са включени занимания по тъмно 🙂

Зимните програми могат да се подготвят в забавен вариант, така че да са в съчетание или да заместят така популярните Коледни партите.

Друг вариант е да се използват при обучения или годишни фирмени мероприятия, които се планират в зимните месеци.

 

За колко човека може да се организира зимно приключение?

За нас няма ограничение в броя на участниците. Можем да подготвим програмите както за голямо мероприятие, така и за компактни групи.

 

Как е необходимо да се подготви всеки участник в зимен тиймбилдинг?

За да се чувства всеки един участник комфортно по време на всички занимания, ние ще изпратим подробен списък с всичко необходимо. През този сезон е важно да се обърне специално внимание на облеклото и обувките.

Допълнителна физическа подготовка от участниците не се изисква.

0 Отзива
    0.0

    Обща оценка 0

    Оставете коментар