Лагери на Кресна | Adventure Net

Клуб за екстремни спортове Adventure Net. Запазете вашето желано приключение с нас.

Последни постове във Фейсбук

Скъпи приятели отбелязваме Световният Ден на Планините! Ще се радваме да споделим с всички вас красивите кадри по-долу от най-високите български планини. И се надяваме всички ние да отделим малко време и да помислим как можем да помогнем за запазване чистотата и красотата на тези така ценни места!
🌳🏔⛰🏕💚
... Виж повечеВиж по-малко

3 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

😉👉 Бъди оригинален! 🤩
💦🌊🚣‍♀️🎁 Подари приключение! 🎁💦🌊🚣‍♀️
⚠️Вземи своя подаръчен ваучер с 20% ОТСТЪПКА!⚠️
⁉️Как⁉️
📧☎️ Само ни се обади или пиши 02/9446765
... Виж повечеВиж по-малко

4 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

https://adventurenetbg.com/tour-item/winter-camp-kids/ ... Виж повечеВиж по-малко

5 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

Попълнения за Рилски езера ... Виж повечеВиж по-малко

1 седмица преди  ·  

Вижте във Facebook
Изберете вашия приключенски новогодишен подарък! Научете повече
Top
Image Alt

Лагери на Кресна

Лагери на Кресна

295лв. 266лв. човек

Приключения с лодки, рафтинг, каяци, въжена градина и стена за катерене, преходи, тенис на маса, стрелба с лък, посещение на водопади, къпане в минерални бани и басейн, организиране на палатков лагер, лекция за първа медицинска помощ със съдействието на БЧК, интересни беседи, посещение на интересни села, запознаване с проекти за опазване на околната среда /като проекти за опазване на хищниците в България, контакт с опитомен вълк и мечка, опазване на редките породи в България – каракачански овце, коне и кучета в село Влахи и др./, игри и забави…

Предлагаме възможност за Подаръчен Ваучер за Рафтинг Лагер – Кресна, като ваучера е със забавен детски дизайн. Имате възможност да се възползвате от 10% отстъпка при заявка преди Коледните празници.

Дати за детски лагери 2020
Юни:
29.06.2020-4.07.2020
Юли:
6.07.2020-11.07.2020
13.07.2020-18.07.2020
20.07.2020-25.07.2020
27.07.2020-1.08.2020
Август:
3.08.2020-8.08.2020
10.08.2020-15.08.2020
17.08.2020-22.08.2020
24.08.2020-29.08.2020
Септември:
31.08.2020-5.09.2020

Настаняване: Настаняване в палатков лагер Адвенчър Нет. Базата разполага с душове, тоалетни, както и мини-бар с храни и напитки.

Транспорт: Включен транспорт с микробус София – Рафтинг база Адвенчър Нет – София, както и до всички забележителности в програмата.

Хранене: Закуска, обяд, и вечеря

Допълнителна Информация:

• За записване е необходимо да се уточни лагер и дата

• Необходими са трите имена и ЕГН на детето за застраховка, както и телефонен номер и име на родител/настойник

• За потвърждение на резервацията е необходимо капаро от 50% от общата сума, която може да се внесе в нашия офис или по банков път

• При отказване седмица преди лагера капарото не се възстановява – В лагера могат да се включат деца за част от дните (1, 2, 3, 4 или 5 дни), с организиран собствен транспорт до рафтинг кемпа ни.

Такса за участие на ден: 49лв.

* Организаторите си запазват правото да разместват програмата при появата на форсмажорни обстоятелства, независещи от тях.

* В цената не е включено заснемане и предоставяне на снимков материал.

Необходим багаж

– Дебел суичър за вечерите
– Тънко яке (уиндстопер) за дъжд и вятър
– Тениски, къси и дълги панталони, бельо за 6 дни
– Бански –  2 бр.
– Маратонки, чехли/ сандали

– Фенерче / челник
– Крем против слънце
– Шапка против слънце
– Слънчеви очила
– Хапчета против повръщане за път (ако има нужда)
– Хавлия –  малка и голяма
– Компактна малка раница
– Бутилка за вода
– Малка компактна възглавничка
– Ликра /препоръчително/- светъл цвят, с дълъг ръкав.

* Препоръчваме багажа да е в туристическа раница, а не в куфар.

0 Отзива
 • Включено
  Гид
  Екипировка
  Застраховка
  Настаняване
  Палатка
  спален чувал и шалте
  Транспорт до начална точка
  Транспорт на място
  Храна
 • Не е включено
  Полети

Програма

1
Ден 1
Сутринта тръгване от София с микробус за кемп Адвенчър Нет в Кресненското дефиле на 120 км от София. Пристигане преди обед. Инструктаж за правилата на лагера, настаняване на палатки. Почивка, хапване. Преминаване на въжена градина и спускане по детски тролей, катерене. Вечеря. Опознавателна вечер край лагерния огън. Нощувка.
2
Ден 2
Сутрешен тoалет, гимнастика. Закуска на кемпа. Подготовка, екипировка, инструктаж за детски тренировъчен рафтинг и каяк. Занимания за изучаване на начините на гребане, управление на лодката и безопасност в реката. Обяд. Почивка. Посещение на басейн. Вечеря и нощувка на палатка.
3
Ден 3
Сутрешен тoалет, гимнастика. Закуска на кемпа. Лекция със съдействието на професионалистите от БЧК за прилагане на първа медицинска помощ. Обяд, следобедна почивка. Подготовка за детски рафтинг. Екипиране, инструктаж, трансфер до началото на детското трасе, провеждане на спускането. Връщане на кемпа. Вечеря и нощувка.
4
Ден 4
Сутрешен тoалет, гимнастика. Закуска. Трансфер до село Влахи, разглеждане на селото - посещение на църквата, запознаване с историята на селото, родното място на Яне Сандански. Запознаване с проекти за опазване на околната среда /като проекти за опазване на хищниците в България, контакт с опитомен вълк, мечка, опазване на редките породи в България - каракачански овце, коне и кучета/. Обяд. Посещение на лековити минерални бани в с.Ощава. Почивка, вечеря, нощувка.
5
Ден 5
Сутрешен тoалет, гимнастика. Закуска. Инструктаж за правилата и начините на придвижване в планината. Преход по еко пътека в района. Обяд. Преобличане и подготовка за разходката до каньона Шейтан дере на река Ощавска, приток на река Струма. Пристигане на водопадите, почивка, плаж. Вечеря. Вечер на талантите и детска дискотека с възможност за свирене на инструменти - кавал, тарамбуки, пеене на народни песни, хора. Нощувка.
6
Ден 6
Сутрешен тoалет, гимнастика. Закуска. Прибиране и почистване на палатковия лагер. Обобщаваща беседа-дискусия за изминалата седмица, време за игри. Отпътуване за София.

Карта на приключението