Маунтинбайк Кресненско дефиле 4 дни | Adventure Net

Клуб за екстремни спортове Adventure Net. Запазете вашето желано приключение с нас.

Последни постове във Фейсбук

Outdoor & White Water Fest 2020 ... Виж повечеВиж по-малко

4 часа преди  ·  

Вижте във Facebook

След прекрасния уикенд в района на хижа Рилски езера, с удоволствие съобщаваме имената на печелившите от томболата за 18.01.2020 ❄️ Световният ден на снега.☃️
🎿Ваучер за наем на екипировка за ден печели🎁: Зорница Кодрова
⛷Ваучер за ски/сноуборд урок, печели🎁: Никола Александров
🚣‍♂️Ваучер за рафтинг по река Струма печели🎁: Калин Ушев

Честито на печелившите! :) С нетърпение ви очакваме отново!
... Виж повечеВиж по-малко

1 ден преди  ·  

Вижте във Facebook

❄️☃️❄️С много слънце и усмивки отбелязахме днешния Ден на Снега в района на Рилски Езера 🏂⛷
▶️Очакваме ви и утре - готови за много забавления, уроци по ски или сноуборд, шейни и игри ❄️🙃
... Виж повечеВиж по-малко

3 дни преди  ·  

Вижте във Facebook

❄️❄️❄️Този уикенд, Ви очакваме в ски училище и гардероб Адвенчър Нет, за да отбележим празника на снега. ❄️❄️❄️
Международният ден на снега е инициатива, която цели да привлече децата и младежите да прекарват повече време в планината, да открият красотата на снежните спортове и да започнат да живеят по-активно. Затова и по време на празника всеки клиент ще участва в томбола от която може да спечили☃️🎁:
1. Ваучер за рафтинг 🌊
2. Ваучер за наем на екипировка.🎿
3. Ваучер за ски/сноуборд урок⛷
👉🎁Печелившите ще бъдат изтеглени на 20.01.2020г. и ще бъде уведомен по телефона!🎁
Успех на всички с пожелания за пухкав сняг 🗻❄️🎿⛷
... Виж повечеВиж по-малко

4 дни преди  ·  

Вижте във Facebook
За всички именици през м. Януари рафтинг ваучерите са на специална цена! Научете повече
Top
Image Alt

Маунтинбайк Кресненско дефиле 4 дни

Маунтинбайк Кресненско дефиле 4 дни

човек

Карането на велосипед сред забележителната природа на България ни доставя не по-малко удоволствие от разходката. Съчетанието на спорт с почивка води до пълен релакс на организма и зареждане с енергия.
Тенденцията, която се наблюдава в последните години е, че все повече европейци избират колелото като средство за придвижване. С колелото не само че поддържаме фигурата си, но и при карането му не се замърсява въздухът. Освен любителско каране на велосипед има и екстремно, като при последното са необходими отлична екипировка и  умения за управление на колелото, защото терените, по които се движи, са неравни и скалисти.

Програмара, която ви предлагаме е съчетана с неописуемата природа на Кресненското дефиле.

Допълнително предложение: единия ден може да бъде заменен с рафтинг 🙂

 

0 Отзива
 • Включено
  Гид
  Застраховка
  Настаняване
  Транспорт на място
 • Не е включено
  Екипировка
  Палатка
  Полети
  спален чувал и шалте
  Транспорт до начална точка
  Храна

Програма

1
1 ден: Влахина планина Село Падеш - село Дебочница - връх Калявище - махала Секулци - село Падеш, Разстояние: ~ 29 км Пътят ни минава близко до държавната граница с Република Македония. Носете си лични карти!!! От село Падеш поемаме нагоре първоначално по асфалтов, впоследствие черен път към една от махалите на село Дебочница. Маршрутът върви по един от страничните ридове на планината и е изключително обзорен и "въздушен" - компания ни правят Рила и Пирин. Преминава се през няколко живописни високопланински махали.
2
2 ден: Пирин село Стара Кресна - Хладките бани - село Ощава - село Влахи - Кресна Разстояние: ~ 25 км От село Стара Кресна маршрутът ни отвежда до Хладките бани, откъдето продължаваме към село Ощава и култовата кръчма-смесен магазин "Колелото". На втората ракия потегляме по усуканите пътища, в посока село Влахи. В разстояние от 10 км ще имаме възможност да се наслаждаваме на северното пиринско било. От бунтовното село Влахи се спускаме към долината на река Струма и град Кресна
3
3 ден: Пирин село Дебрене - село Бождово - село Джигурово - село Дебрене Разстояние: ~ 15 км Този кратък пирински маршрут е изпитание - тежко изкачване и свирепо спускане. При повече желание може да се посети голямата църква на село Бождово.
4
4 ден:  Пирин Село Катунци - село Горно Спанчево - село Храсна - село Бельово -   село Калиманци - село Катунци Разстояние: ~ 25 км Последният ден ще покараме из Южен Пирин. Това е един от най-хубавите маршрути в района. Началото е стръмно и тегаво, но след 3-4 км се отваря хоризонта и пред нас се изправя колоса на Алиботуш. Преминаваме покрай църквата "Свети Харалампи" в село Храсна, която впечатлява с размера и местонахождението си. От Бельово започва така очакваното спускане. Спазвайте дистанция! Пътят е много бърз. Отпътуване за София.