Тиймбилдинг Игри - традиции, обичаи и село | Adventure Net
Top
различен тиймбилдинг на открито

Тиймбилдинг Игри – традиции, обичаи и село

Тиймбилдинг Игри – традиции, обичаи и село

Запознайте се с детайлите на българската култура и традиции

Тиймбилдинг игри и програми, обвързани с български традиции, обичаи и село

Тиймбилдинг игри и програми, обвързани с български традиции, обичаи и село – този формат е изключително атрактивен и забавен. Включваме интригуващи елементи, които освен че ще ни върнат назад във времето, имат за цел да провокират творческо мислене, работа в екип и колегиална подкрепа. За чужденците в екипа това би било допълнителна възможност да научат по забавен начин повече детайли от българската култура и традиции.

Или какви предизвикателства можете да очаквате по време на тиймбилдинг игрите 🙂

Заниманията могат да се проведат на открито или закрито, като разбира се приветстваме избора на откритите пространства 🙂

  • Можем да включим игри от старо време, които могат да имат и състезателен характер.
  • Предизвикателства, свързани с конретни традиции и обичаи. Търсим разнообразен подход като всеки отбор и участник ще може да допринесе чрез своя усет и фантазия.
  • Задачи, свързани с живота на село, ще допринесат за много настроение, както и леко раздвижване 🙂 Разбира се, не всичко е на ниво физика, за някои от този вид задачи се изисква добре подготвена стратегия.

Можете да се запознаете с любимите ни програми в тази категория.

Нашата ферма

Проект, в който се комбинират приключенски елементи със селскостопански труд, под формата на игри и надпревари. Същността на проекта е всеки от отборите да се справи с различни фермерски задачи, да преодолее етапа и да достигне до следващото ниво. Могат да се включат елементи на логически задачи, намиране на условията и необходимите материали и инструменти за изпълнение на задачите и предизвикателствата.

Проект спомени от Старо време

Този проект е вдъхновен от разказите на нашите баби и дядовци 🙂

Вашият екип може да бъде разделен на отбори, като задачите и игрите се осъществяват паралелно, може да има състезателен елемент и оценяване на представянето. Проектът може да се състои от два модула. Модул Игри от Старо Време включва забавни игри, като идеята е да насърчим работата в екип. Активностите в модул Традиции от Старо Време са подбрани, така че да се мотивират артистичността, индивидуалните лидерски и презентационни умения, както и отборния дух. И в двата модула се придържаме към концепцията да е забавно за всички и да излезем от рамките на забързаното ежедневие.

Този вид програма може да се органзиира по всяко време на годината. През по-хладните месеци от годината може да е на закрито или да се направи интересно съчетание със задачи и навън.

Мястото за програмата може да се подбере в зависимост от броя на участниците и възможностите за пътуване на вашия екип. Удачни места за провеждане на открито са хубави поляни, планински местности, в близост до възрожденски градчета.

Бихме предложили района на Банско, Сопот, Казанлък, Карлово, Девин, Батак, Трявна.

Не се колебайте да ни споделите и вашите идеи, за да намерим подходящо и интересно място.

Времето за провеждане на тиймбилдинг игрите зависи напълно от вас. Минималната продължителност, която считаме, че би донесла ефект за вашия екип е в рамките на 1.5 – 2 часа. Според вашата програма модулите могат да се разпределят в рамките на два дни.

Допълнителни възможности при провеждане на програмата са дегустации на местни специалитети – храни или питиета, организиране на обяд, видеозаснемане или снимков материал.

Може да се включи и подготви вечерна кратка програма, в която всеки един от отборите по забавен начин да преживее отново емоциите от изминалия ден.

Няма ограничение в броя на участниците. Можем да подготвим програмите както за голямо мероприятие (500 човека например), така и за компактни групи от около 10 човека.

За тиймбилдинг игрите с традиции, обичаи и село, не се изисква предварителна подготовка. Важно е участниците да са с подходящо облекло и настроени за много забавления.

Открийте следващото си приключение и го направете запомнящо се!

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се свържете с нас:

0 Отзива
0.0

Обща оценка 0

Оставете коментар