Зимни приключения | Adventure Net | Незабравими зимни спомени

Клуб за екстремни спортове Adventure Net. Запазете вашето желано приключение с нас.

ЕСЕННИ ОТСТЪПКИ! Научете повече.

Top
Image Alt

Зима

Ски и сноуборд

Ски /Сноуборд училище и гардероб Адвенчър Нет

Ски училище Adventure Net е лицензиран член на сдружение „Българско ски училище” и разполага с квалифицирани ски и сноуборд инструктори.
Предлагаме на Вашето внимание най-атрактивните и незабравими преживявания през цялата зима в Ски център Рилски езера. Освежете вашата почивка с разнообразие от активности и забавни програми.
Всеки уикенд и през седмицата училището организира уроци по каране на ски и сноуборд на различни нива, според Вашите възможности, с пълно ски/сноуборд оборудване и аксесоари на напълно достъпни цени.
Благодарение на инструкторите на училището малки и големи имат възможността да изживеят незабравими моменти, карайки ски и сноуборд по всички места на планината.
Можете да ни откриете до касата на началната станция на лифт Рилски езера

Ски и Сноуборд Услуги

Зимни Приключения

Съчетаваме разнообразни активности, така че да има приключенски дух и снежни занимания.

Зимни приключения

Изживейте незабравими зимни приключения с Адвенчър Нет!

Съчетаваме разнообразни активности, така че да има приключенски дух и снежни занимания. Разгледайте нашите зимни програми.

Зимни приключения

История на ските

“Няма такова нещо като прекалено много сняг”, Дъг Кумбс

Исторически ските са използвани като средство за зимно придвижване и лов чак до 16-ти век, когато според първите писмени източници са използвани от Датската пехота. Благодарение на тях скоростта на придвижване през зимата била съпоставима с тази на леката кавалерия. През 18-ти век ските биват приети на въоръжение и от Норвежката армия, като постепенно там започват да организират и ски състезания, включващи придвижване по пресечена местност и стрелба. До средата на следващия 19-ти век състезанията излизат извън рамките на армията и стават национални, като постепенно се превръщат в спорт за развлечение.

Зимни приключения