лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Детски лагери

С много приключения от Адвенчър Нет
Детски лагери

Mного приключения

Детски лагери сред природата с приключения и забавления – това е възможност за пълен релакс и запомнящи се преживявания.
В Адвенчър Нет вярваме, че приключенията, движенията и спорта на открито, както и новите приятелства са от решаващо значение в живота на децата. Стремежът ни е да насърчим децата на самостоятелност, както и да им вдъхнем увереност, че могат да се справят в различни ситуации.
Изживейте незабравими моменти!

Какво включваме в програмата на детските лагери?

Задължителни в програмата са разнообразните активности на открито, които са разработени и подходящи за деца. Сутрин ставането ще е рано – обикновено на втория ден вече всички са в ритъм и очакват сутрешното събуждане. Следва приключенската ни физзарядка – в зависимост къде сме, тя може да е на плажа, на снега или в близост до реката. Освен хубавото сутрешно раздвижване, несъмнено ще се насладим и на красиви гледки и на още по-ранобудните от нас животинки.

Правилата по време на детския лагер

Нашите правила не са много, все пак и тук ги има
За нас е важно да сме толерантни един към друг, да се пазим и грижим един за друг, да бъдем едно приключенско голямо семейство по време на лагера.
За да можем да се отдадем на игри и приятелски разговори, ще забравим за телефоните, телевизията и игрите за известно време. Така че подгответе се да оставите вашия телефон в специалната кутия за почти цял ден. И последното правило е да се забавляваме и много да се усмихваме!
Любопитно за родители

Детето е продължение на човешкото физическо и духовно начало

Ето защо ние сме длъжни да му осигурим необходимите грижи, за да изживее безгрижно своето детство. Един от най-големите проблеми, свързани с детето, това е проблема с детското здраве.
Научни изследвания показват, че детската психика е подложена на жестоките удари на забързаното и тежко ежедневие. Детето е изключително крехко създание, нуждаещо се от специални и непрекъснати грижи. Улисани във всекидневните ни задачи, много често забравяме, че нашите деца се нуждаят от нещо повече от физическа храна, от детски филми или пък непрекъснати игри с компютъра. Те имат нужда от пряк досег с природата от възможността да живеят с нея дори и за ден.
България предлага множество места, където човек може да почувства здравето, което природата е в състояние да дари, където може да си почине и да прекара приятни мигове със семейството си. Не забравяйте това, нека заедно опитаме да бъдем повече време на открито с нашите деца!

Предложения за Детски Лагери

Детските лагери са незабравимо приключение, укрепващо физическите сили и провокиращо творческия потенциал на детето. След поредната напрегната училищна година това е възможност за релакс и преживявания
Изживейте невероятното приключение

И още....

Освен спортни и физически активности, по време на лагерите каним различни гости, с които организираме интересни беседи. Нашите приятели от Български Червен Кръст винаги подготвят полезна информация за децата, изцяло с практическа насоченост. Представители на ловните дружества пък ни разказват тайните истории на дивите животни, ще се научим да разпознаваме звуците, които някои от тях издават. Включваме игри и теми с Еко насоченост и социални теми. Вечерите пък сме запазили за забавни игри около лагерния огън или камина, песни и стихотворения, музика и танци.

Често задавани въпроси

Искате ли да научите повече за програмата и условията? Погледнете често задаваните въпроси и намерете отговорите, които търсите.

Минималната възраст за участие в нашите рафтинг екскурзии е обикновено 11 години, но това може да варира в зависимост от конкретната река и условията. Всеки участник трябва да бъде физически здрав и способен да следва инструкциите на водачите на лодки.

Препоръчително е да облечете бански костюм и тениска с UV фактор. На място в кемпа ще ви предоставим затворени аква обувки за скали, каска, спасителна жилетка и по желание неопренов костюм. Не забравяйте да се намажете добре със слънцезащитен продукт с висок фактор.

Преди началото на рафтинга, нашият екип ще ви инструктира за правилата по безопасност. Ще научите как да стоите стабилно в лодката, как да използвате греблата и да се справяте с вълните, какво да правите ако паднете във водата. След това ще сте готови за приключението.

Продължителността на спускането може да варира в зависимост от избраната река, сезон и маршрут. Обикновено спускането може да отнеме от няколко часа до половин ден.

Ние предоставяме всичко необходимо като оборудване за рафтинг, включително спасителни жилетки, каски, лодки и гребла. Основното оборудване е наша грижа, от вас се иска да се отпуснете и насладите.

За да резервирате място за рафтинг спускане с нас, можете да се свържете с нашия екип чрез телефон или електронна поща. Но най-лесния начин е като посетите страницата на желаното спускане и попълните формата за резервация. След което наш сътрудник ще се свърже с вас, за да одобри резервацията ви и предостави подробна информация.

Информация за детски лагер

Защо да изберете детски лагер за вашето дете?

В детските лагери участие могат да вземат деца на различни години. Най-често те са на възраст между 7 и 16 години. Горната граница за участие е 18 години, като обикновено това са деца, които вече са били на нашите лагери и се връщат отново. По време на детския лагер всяко дете получава възможност да се учи да контактува както с деца на своята възраст, така и с по-големи и по-малки деца. Това развива у него качества като отговорност, толерантност, постоянство, емпатия и комуникативност.
Още след няколко часа заедно, децата забравят за своите различия в ежедневието, което е предпоставка за изграждането на много нови и пълноцени приятелства, създадени сред природата и приключенията на всеки нов ден. Компютрите и електронните игри са заменени от реални приключения, които оставят у децата незабравими спомени.

Запознайте се с нашите инструктори

Отзиви

Няма по-добър начин да научите какво да очаквате от нас, освен чрез мнението на клиентите ни. Прочетете отзивите им и се уверете, че сте избрали най-доброто приключение по вода с Адвенчър Нет.