0
Your Cart
No products in the cart.

зимен сезон 2023/2024

Ски на Рилски Езера

Ски и сноуборд уроци на пистите в Рилски Езера
Рилски езера

Ски и сноуборд Рилски Езера

Ски училище Adventure Net Рилски езера е лицензиран член на сдружение „Българско ски училище” и разполага с квалифицирани ски и сноуборд инструктори. Всеки уикенд и през седмицата училището организира уроци по каране на ски и сноуборд на различни нива, според Вашите възможности, с пълно ски и сноуборд оборудване и аксесоари на напълно достъпни цени. Благодарение на инструкторите на училището малки и големи имат възможността да изживеят незабравими моменти, карайки ски и сноуборд по невероятни места на планината.

Полезна информация

Ски / Сноуборд Обучение

Работно време: от 9:00ч. до 16:30ч.,
*през делничните дни по предварителна заявка.
УрокЦена (на човек за 60 мин. урок)
Индивидуален урок60лв.
Групов урок 2-4 души55лв.
Групов урок над 4 души50лв.
*Отстъпки за групи и повече часове!
*Цените са на човек в лева, и не включват лифт карта и екипировка.
Изживейте невероятното приключение

Екипировка

Ние сме на ваше разположение всеки уикенд и през седмицата /по предварителна заявка/, в близост до долна станция на лифт Рилски Езера. Гардеробът разполага с голямо разнообразие от ски и сноуборд екипировка. Можете да наемете снегоходки – налични са размери за хора с различно тегло, с които да направите вашата разходка в планината по-приятна и забавна.
ЦЕНИ НА ЕКИПИРОВКА ПОД НАЕМ
Ски, обувки и щеки20лв./денЩеки5лв.
Сноуборд и обувки20лв./денСнегоходки15лв.
Ски15лв.Шейни5лв.
Сноуборд10лв.Каска5лв.
Ски/Сноуборд обувки10лв.Маска за каране5лв.

Съхранение на екипировка

Можете да ни откриете до касата на началната станция на лифт Рилски езера.

Работно време: всеки ден от 9:00ч. до 16:30ч., през делничните дни по предварителна заявка.

Адвенчър Нет

Защо да изберете нас

Посрещаме ви с усмивка и ви изпращаме с голямо удовлетворение от наученото и изживяното. Може да се запишете за индивидуално обучение, малка група или да се впуснете в приключението в групово занимание.

Настаняване

Предлагаме настаняване в хижа „Рилски езера“.

Често задавани въпроси

Искате ли да научите повече за условията за участи в ски училището на Рилски езера? Погледнете често задаваните въпроси и намерете отговорите, които търсите.

Резервациите могат да бъдат направени онлайн от тази страница, чрез телефон или на място в ски училището. 

Нямаме изисквания за предварително ниво на каране на ски. Нашите инструктори са опитни в работата с начинаещи, малки деца и средно напреднали. Независимо от вашия опит, ще намерите подходящи уроци за вас. Не се изисква предварителна физическа подготовка!

Ако притежавате собствена екипировка, която е подходяща за вас разбира се може да я ползвате. Ако не разполагате със ски, ски обувки, щеки и каска, може да наемете такава от ски гардероба ни. Също така можем да съдействаме с екипирането ви с грейка, яке, ръкавици, маска, каска.

Продължителността на ски уроците зависи от вашия избор. Типично урокът е  1 час, но може да бъде адаптиран спрямо вашите нужди. Груповите уроци също обикновено продължават около 1-2 часа. Вашите инструктори ще ви насочат, учат и ви предоставят ценни съвети, за да напреднете в уменията си по ски каране.

При резервация на ски/сноуборд урок, той включва обучение с инструктор. Ако е необходима екипировка, допълнително оборудване, лифт карт е необходимо да ни информирате допълнително.

Вашият инструктор ще ви очаква в ски уюилище Адвенчър Нет до касата на началната станция на лифт Рилски езера.

Препоръчваме да подготвите от предния ден, за да не бързате сутринта. В зависимост от това къде ще нощувате трябва да се предвиди повече време, ако се качвате с кола.

Ако сте начинаещи не е необходимо да купувате карта. Урокът ще се проведе на плаца пред гардероба и можете да ползвате пътечката тип ескалатор безплатно.

В цената за урок не е включена застраховка при инцидент. Имате такава само при закупуването на лифт карта.

 • Защита за очите – слънчеви очила или ски очила
 • Хубави и топли ръкавици
 • Добри чорапи – добре прилепнали чифт вълнени или синтетични вълнени чорапи, не твърде дебели. 
 • Водоустойчивите якета и панталони ще ви стоплят по-добре и ще Ви е по-удобно.
 • Вода – важно е да останете хидратирани на високата и суха надморска височина.
 • Храна – нещо малко, което ще се побере в джоба, за да поддържа вашата енергия.
 • Слънцезащитен крем – слънчевите лъчи и отражението им от снега са много силни на тази височина.

За групови уроци изискваме минимум 6г., а за индивидуални уроци мимимум 3г.

Отдаваме ви нашето обоудване в най-добро възможно състояние и очакваме да се грижите за него. Ако по някаква случайност го повредите или загубите, ще очакваме да ни възстановите стойността на загубата или щетата.

Можете да променяте и анулирате резервацията си до 3 дни преди началната дата. След този период, промени не са възможни, а при анулация и неявяване се дължи пълната сума и не се възстановява депозит.

Разбира се може да замените наетото оборудване по всяко време. Моля имайте в предвид, че при резервация на урок за смяната му е необходимо да се свържете предварително, за да подсигурим учител.

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се запишете още сега!

Рилски езера

Карта на ски зона

Местността в района на Рилските езера представлява един от непретенциозните терени за ски и сноуборд. Това го прави идеален за напълно начинаещи и средно напреднали. Тук няма да откриете изкуствен сняг, бързи лифтове и разнообразие от писти. Вместо това ще може да се насладите на тишината, обширни и спокойни писти за наслада или ски уроци и зашеметяващи панорами.

Рилски езера предлага няколко ски писти, където може да съчетаете снежните спортове, красотата на планината и възможностите за тренировка и забавление на всички нива скиори и сноубордисти.
Рилски езера

Ниво на трудност

За начинаещи

Ако сте нов в ските или сноуборда, не се тревожете. Курортът предлага терен подходящ за обучение с пътека тип ескалатор за начинаещи и деца, а нашите инструктори са налични за уроци.

Средно ниво

За средно опитните скиори и сноубордисти, има писта за каране до хижата тип „паничка“ и ски път, които предоставят предизвикателство и забавление.

ЗА НАПРЕДНАЛИ

Привлекателни и предизвикателни зони за Фрий райд.

За повече информация се свържете с нас.

Рилски езера

Livestream от ски зона Рилски Езера

Запознайте се с нашите инструктори

Отзиви

Няма по-добър начин да научите какво да очаквате от нас, освен чрез мнението на клиентите ни. Прочетете отзивите им и се уверете, че сте избрали най-доброто приключение по вода с Адвенчър Нет.

  Adventure net

  Резервирай

  Пишете ни и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

  Или се свържи с нас чрез имейл или тел.:
  +359 888 889 371
  office@adventurenetbg.com

  Разгледайте и другите ни предложения

  Практикуването на зимни спортове безспорно е изключително забавление и ние ще ви го докажем!
  Ските и сноуборда са един от най-добрите начини за забавление през зимните месеци от годината. Освен, че е приятно и разтоварващо, това занимание носи и доста ползи и преимущества за физическото и психическото състояние на човека.