пролет/лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Сървайвър Тиймбилдинг

Няколкодневно приключение от Адвенчър Нет
Вълнуващ и оригинален с Адвенчър Нет

Истинско предизвикателство за няколко дни сред природата за вашия екип!

Сървайвър тиймбилдинг е проект, разработен от нашия екип като приключение в рамките на няколко дни.
Открийте следващото си приключение и го направете запомнящо се!

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се свържете с нас

Допълнителна информация

Искате ли да научите повече за програмата и условията? Погледнете често задаваните въпроси и намерете отговорите, които търсите.
  • Истинско предизвикателство за няколко дни сред природата за вашия екип. Ако не разполагате с толкова време – то важно е да има поне една нощувка.
  • Подготвя се сценарий за цялото мероприятие с изненадващи събития. През цялото време екипите преминават през различни предизвикателства, които са обвързани с намиране на храна, подготовка на място за нощуване, стратегии и игри за спечелване на различни удобства.
  • По време на програмата могат да се включат и елементи като придвижване с АТВ, джипове, лодки, кончета.
  • Събитието изисква сплотеност и екипна работа от участниците. В определени ситуации ще се наложи всички да проявят смелост, отговорност, преодоляване и надграждане на личностни качества, които участниците не са и подозирали, че притежават. А многото предизвикателства са сериозна проверка на мотивацията и успеваемостта на служителите на практика.

Програмата може да се организира през цялата година. Като в зависимост от конкретния сезон, сценарият ще бъде изготвен и по подходящ начин.

Зимата и по-прохладното и дъждовно време през есента и пролетта биха могли да изправят участниците пред допълнителни предизвикателства, като с подходящата подготовка могат да се превърнат в акценти от програмата.

Подходящи места биха били такива с къмпинг или подходящо място за организиране на къмпинг. Възможно е да се избере и програма в планински район с нощувка в хижа.

През лятото и ранна есен бихме препоръчали и морето като много добра локация.

Възможно е и проекта да е Еко Сървайвър, така че да се проведе в район, където част от предизвикателствата да бъдат с еко насоченост.

За Сървайвър проекта считаме, че е необходима поне една нощувка, за да можем да изпълним заложените за тази програма цели.

Разбира се, ако това не е възможно – ще направим план за по-кратка програма.

За нас няма ограничение в броя на участниците. Тази програма би била изключително подходяща за тиймбилдинг събития за мениджъри, тъй като проекта може да изисква смели решения, колективна воля за успех и силна мотивация на екипа да доведат поставените задачи до успех.

В зависимост от разработения сценарий, ние ще изготвим списък с необходимите облекло, обувки и друг вид екипировка за всеки участник.

Не се колебайте да ни попитате за допълнителна информация по този проект, имаме възможност да направим задачите за „оцеляване“ различни по трудност, така че сценарият да е подходящ за вашия екип.

За други тиймбилдинг програми, свързани с приключения, можете да разгледате тук или да се свържете с нас.

Adventure net

Резервирай

Пишете ни и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!