лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Каякинг

Каякинг екскурзии в България и чужбина
Изживейте приключението

Каяк в България

Каякът в България като спорт и развлечение сред природата добива широка популярност. Тази активност е подходяща, както за начинаещи, така и за напреднали. При нас можете да изпробвате двата основни типа в каяк в различни реки и язовири в България.
Доверете се

На първия рафтинг клуб в България

Каяците, според изпълнението се използват за воден туризъм, за спускане по бързи реки, за експедиции или за забавление. Делят се основно на 2 типа – класически каяк и seat-on-top каяк. При класическите лодки се използва шприцка (диафрагма), с която се покрива отвора на лодката, където е седнал гребеца и по този начин при силно вълнение не влиза вода в каяка. Класическите каяци се използват при състезания и експедиции, както и за спускане по реки.
Години опит
0
Клиенти
0
Спускания
0

Лицензирани гидове

Сертифицирани инструктори и трип лидери за водачи на рафт лодки в бързи води от Международната Рафтинг Федерация

Осигурен транспорт

На самия финал на рафтинг трасето ви очаква осигурен от нас транспорт на всички участници без да се налага излишно изчакване

Собствена база

Собствена рафтинг база на р. Струма със стена за катерене, въжена градина, бар, кухня, паркинг, съблекалня, душ и тоалетна

Рафтинг екипировка

Професионална екипировка за рафтинг - предоставена чиста, дезинфекцирана и суха, преди да влезнете във водите на река Струма

Изживейте незабравимо приключение

Каяк в Гърция

Екскурзиите с каяци са един от най-лесните и същевременно интересни начини за опознаване на най-отдалечените кътчета на планетата. С целия багаж върху каяка, имате свободата да спирате когато и където искате, да спите на недостъпни по друг начин места, и да се оттърсите от натрупната през ежедневието умора.

Адвенчър Нет организира екскурзии с морски и речни каяци в различни държави по местни реки, езера, или острови. Датите и дестинациите за тях обикновенно са фиксирани, но за групи от повече от шестима души, можете да се свържете с нас за да създадем заедно Вашето мечтано пътешествие.

Често задавани въпроси

Искате ли да научите повече за програмата и условията? Погледнете често задаваните въпроси и намерете отговорите, които търсите.

Минималната възраст за участие в нашите рафтинг екскурзии е обикновено 11 години, но това може да варира в зависимост от конкретната река и условията. Всеки участник трябва да бъде физически здрав и способен да следва инструкциите на водачите на лодки.

Препоръчително е да облечете бански костюм и тениска с UV фактор. На място в кемпа ще ви предоставим затворени аква обувки за скали, каска, спасителна жилетка и по желание неопренов костюм. Не забравяйте да се намажете добре със слънцезащитен продукт с висок фактор.

Преди началото на рафтинга, нашият екип ще ви инструктира за правилата по безопасност. Ще научите как да стоите стабилно в лодката, как да използвате греблата и да се справяте с вълните, какво да правите ако паднете във водата. След това ще сте готови за приключението.

Продължителността на спускането може да варира в зависимост от избраната река, сезон и маршрут. Обикновено спускането може да отнеме от няколко часа до половин ден.

Ние предоставяме всичко необходимо като оборудване за рафтинг, включително спасителни жилетки, каски, лодки и гребла. Основното оборудване е наша грижа, от вас се иска да се отпуснете и насладите.

За да резервирате място за рафтинг спускане с нас, можете да се свържете с нашия екип чрез телефон или електронна поща. Но най-лесния начин е като посетите страницата на желаното спускане и попълните формата за резервация. След което наш сътрудник ще се свърже с вас, за да одобри резервацията ви и предостави подробна информация.

Подходящ сезон

Най-подходящото време за рафтинг по река Арда е ранната пролет. Тогава пълноводието на реката е на-силно и подходящо за плануваното приключение.

По време на спускането ще се насладите на:

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се запишете още сега!

Запознайте се с нашите инструктори

Отзиви

Няма по-добър начин да научите какво да очаквате от нас, освен чрез мнението на клиентите ни. Прочетете отзивите им и се уверете, че сте избрали най-доброто приключение по вода с Адвенчър Нет.

Разгледайте нашите предложения

Изживейте приключението с първия български рафтинг клуб – Adventure Net!