пролет/лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Рафтинг по Арда

Приключение, пълно с много емоция и добро настроение!
Спускането се провежда в горната част на река Арда

Рафтинг по река Арда

Спускането се провежда в горната част на Арда, в участъка между водно-електрическата каскада „Бял Извор” и язовир Кърджали. В този район реката минава през уникално дефиле, в която предвижването е изключително трудно без каяк или рафт.

По време на спускането ще се насладите на:

Дати

Програмата е за група от минимум 6 души

06.04.2024 - 07.04.2024

03.05.2024 - 06.05.2024

Цени и условия

Цена при запитване (програмата е за група от минимум 4 души)

Цената включва:

Спускането може да е в експедиционен стил. Цялата екипировка, дрехи и храна необходима за спускането опаковаме в непромокаеми торби, които носим с нас.

Храната необходима ни по време на пътешествието можем да закупим съвместно преди тръгване.

Допълнителни възможности

Ще получите:

Адвенчър Нет

Трудност

Основно трасе клас 3 по Международната шестобална скала на трудност; леко трасе клас 2 по Международната шестобална скала на трудност и се прави при високо ниво на водата или по специална заявка. Безопасността ни е приоритет при избор на трасе.

Маршрутът на рафтинг спускането по Арда включва разнообразни участъци с различни нива на трудност и невероятни гледки. Нашите инструктори ще ви насочат през най-интересните части на реката.

За кого е подходяща програмата?

Програмата е подходяща както за хора с опит в гребането и рафтинга, така и за начинаещи. За тези с опит, река Арда ще предостави възможност да проучите различна река и да натрупате разнообразен опит. Реката не е само за търсачи на адреналин. Тя предоставя невероятни гледки и природни красоти. По време на рафтинг спускането ще се потопите в пейзажа и магията на горите и природното богатство.

За търсачи на силни усещания

За тези, които търсят адреналин и екстремни емоции, рафтинг по Арда предлага по-различно изживяване. В отсечките си реката предоставя разнообразни усещания: силни водни потоци, вълни и спокойни течения, които гарантират подходящи нива на трудност за всеки. Водачите на лодки ще ви насочат през всички предизвикателства за максимално удоволствие.

За групи и тиймбилдинг събития

Планирате ли групово приключение? Предлагаме специални пакети за групи. Нашите инструктори се грижат за вашата група и ви предоставят незабравимо изживяване. Предварителна резервация на периода за рафтинг е задължителна, така че свържете се с нас и запазете вашата дата още сега.

Туристи и любители на природата

Спускането по Арда не е просто речно речно приключение. Този регион на България предлага неповторими възможности за обикаляне и разглеждане. От настаняването в локални къщи за гости до разглеждането на атракции и исторически места в близкия регион. Гарантираме ви интересна и  наситена с емоции и спомени програма. 

За приятели и семейства

Рафтинг по Арда е идеален за семейства, дори с деца. Водните потоци са подходящи за хора с различни нива на опит, а инструкторите се грижат за вашата безопасност. Дори и децата могат да се присъединят към приключението и да се насладят на удоволствието в реката. Всички мерки за вашата безопасност са гарантирани.

0
Години опит
0
Клиенти
0
Спускания

Лицензирани гидове

Сертифицирани инструктори и трип лидери за водачи на рафт лодки в бързи води от Международната Рафтинг Федерация

Осигурен транспорт

На самия финал на рафтинг трасето ви очаква осигурен от нас транспорт на всички участници без да се налага излишно изчакване

Собствена база

За вашето пребиваване по време на приключените сме подсигурили палатки, шалтета и спални чували.

Рафтинг екипировка

Професионална екипировка за рафтинг - предоставена чиста, дезинфекцирана и суха, преди да влезнете във водите на река Арда

Защо Адвенчър Нет

Защо да изберете рафтинг спускане по Арда с Адвенчър Нет?

Когато избирате Адвенчър Нет за вашето рафтинг приключение по Арда, получавате професионални и опитни водачи на лодки, готови да направят вашата авантюра сигурна и незабравима. Ние ви предоставяме най-доброто оборудване и подкрепа, за да гарантираме вашата безопасност и забавление.

Често задавани въпроси

Имаме отговори на често задаваните въпроси от нашите клиенти. Намерете информация за резервации, срокове и други важни детайли относно приключението по Арда.

За речния рафтинг препоръчваме носенето на леки и бързо съхнещи дрехи или бански, слънцезащитен крем и сухи дрехи за преобличане след спускането. Каска, жилетка, обувки за вода и всичко останало, включително необходимото оборудване, ще ви бъде предоставено от нас.

Рафтингът по река Арда е подходящ за лица на различни възрастови групи и физическа подготовка. Нашите водачи са опитни и се грижат за безопасността на всички участници. Децата могат да се присъединят към рафтинга, като спазват минималната възрастова граница, която обикновено е 10 години.

Резервацията за рафтинг приключение по Арда може да бъде направена от тази страница чрез бутона Резервирай или чрез свързване с нашия екип директно. Предварителната резервация е препоръчителна, особено ако планирате групово приключение. Ще получите информация за наличност, опции за дати и съвети.

Продължителността на приключението по Арда може да варира в зависимост от маршрута и текущите условия на реката. Обикновено спускането може да продължи между 2 и 4 часа.

Подходящ сезон

Най-подходящото време за рафтинг по река Арда е ранната пролет. Тогава пълноводието на реката е на-силно и подходящо за плануваното приключение.

По време на спускането ще се насладите на:

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се запишете още сега!

Запознайте се с нашите инструктори

Нашият екип от инструктори и гребци на лодки са опитни професионалисти със страст към рафтинга и природата. Запознайте се с тях и разберете, как те ви осигуряват невероятно преживяване.

Отзиви

Не вярвайте само на думи - прочетете отзивите на нашите клиенти, които споделят своите незабравими моменти с нас.

    Adventure net

    Резервирай

    Пишете ни и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

    Разгледайте и другите ни предложения

    Адвенчър Нет организира ежедневни спускания по Струма, а за Искър и Арда има сезонни рафтинг оферти. Река Тара в Босна и Херцеговина е другото ни вълнуващо предложение. Тези реки предлагат различни нива на трудност, от начинаещи до напреднали. Адвенчър Нет гарантира разнообразие от водни предизвикателства - от спокойни реки с бавно темпо до адреналин, който ви кара да дишате учестено.