лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Зимен Тиймбилдинг

Зимния сезон дава една интересна и по-различна перспектива на програмите
Вълнуващ и оригинален с Адвенчър Нет

Съчетавайте вашия приключенски дух и снежните занимания

Зимен тиймбилдинг – защо не? Той може да се окаже изключително подходящ и различен от досегашните форми на тиймбилдинг, които сте организирали за вашия екип. Съчетаваме разнообразни активности, така че да има приключенски дух и снежни занимания.
Открийте следващото си приключение и го направете запомнящо се!

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се свържете с нас

Допълнителна информация

Искате ли да научите повече за програмата и условията? Погледнете често задаваните въпроси и намерете отговорите, които търсите.

Ето и някои от елементите, които могат да бъдат включени в зимния тиймбилдинг:

  • Предпочитаме заниманията да са на открито – така през зимния сезон вашия екип ще изживее своето снежно приключение заедно
  • Активните елементи, които включваме са разнообразни и подбрани спрямо участниците. Примерни активности са: ходене със снегоходки, отборно каране на ски или сноуборд, предизвикателства с моторни шейни или такива, теглени от жива сила.
  • В зимните приключения могат да бъдат включени най-разнообразни игри на открито със състезателен характер между различните отбори.
  • Разработваме сценарий на програмата, в която са има решаване на логически задачи и цялостно обвързване на отделните елементи и задачи.

Можете да се запознаете с две от нашите зимни тиймбилдинг програми, като има възможност за различни съчетания. Зимния сезон дава една интересна и по-различна перспектива на програмите.

Зимно приключение с шейни

Избираме подходящ район, в който има възможност възможност да се направи преход с моторни шейни, без да нарушаваме границите на природни паркове и спокойствието на животните. По време на пътешествието отборите/отбора може да има различни логически задачи, за да намери своя маршрут и да достигне до място за зимен пикник с ароматно греяно вино.

Проект със зимни игри

Комплекс от забавни игри, като участниците се разпределят в отбори, и всеки отбор получава точки след всяка игра/задача. Игрите са активни, забавни, стимулиращи творчеството, креативността и тематично насочени към зимни занимания. Участниците се разделят на отбори, подбраните варианти на игрите се осъществяват паралелно от всички групи заедно.

През зимата обикновено няма толкова възможности за отпуски, пътувания или излизания сред природата. По-краткия ден, по-малкото количество слънце, по-редките възможности за прекарване на време сред природата, в някава степен водят до по-висока заболеваемост. Затова според нашия екип е важно в този сезон екипът да бъде мотивиран по правилния и подходящ начин. За приключения през други сезони, може да прегледате тук.

За зимен тиймбилдинг ние бихме избрали планински район, който е достатъчно близо до уютни топли места.

Ето някои от местата, които биха били подходящи за зимен тиймбилдинг:

  • района на Седемте Рилски езера, може в съчетание със Сапарева баня
  • Банско и района
  • Боровец и района
  • Пампорово
  • Априлци и района на х. Плевен
  • Троян и Черни Осъм

Разбира се с радост ще обсъдим какви са възможностите за всяко едно място, което вие сте избрали. Или ни опишете какво си представяте, за да дадем най-доброто предложение.

Продължителността на зимния тиймбилдинг е в зависимост от времето, с което разполагате. Добре е при по-дълги занимания навън, да се предвидят места, където отборите ще имат достъп до затоплено помещение. Необходимо е да се съобрази по-кратката продължителност на деня, освен ако в програмата не са включени занимания по тъмно.

Зимните програми могат да се подготвят в забавен вариант, така че да са в съчетание или да заместят така популярните Коледни партите.

Друг вариант е да се използват при обучения или годишни фирмени мероприятия, които се планират в зимните месеци.

За нас няма ограничение в броя на участниците. Можем да подготвим програмите както за голямо мероприятие, така и за компактни групи.

За да се чувства всеки един участник комфортно по време на всички занимания, ние ще изпратим подробен списък с всичко необходимо. През този сезон е важно да се обърне специално внимание на облеклото и обувките.

Допълнителна физическа подготовка от участниците не се изисква.

Adventure net

Резервирай

Пишете ни и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!