лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Ски и сноуборд

Няма такова нещо като прекалено много сняг
Зимни услуги

Ски и сноуборд

Ние разполагаме със ски училище и гардероб на Рилски езера и Банско. На всяка една от нашите бази ще бъдете посрещнати с широка усмивка, чай или кафе. Ще бъдете консултирани безплатно и посъветвани относно екипировката, ще получите информация за пистите и при желание от вас ще съдействаме със закупуването на лифт карти, намирането на подходящи места за нощувки и всякакъв вид допълнителни активности!
Тиймбилдинг

Зимни фирмени събития

Обединете вашия корпоративен и приключенски дух със снежни развлечения и емоции. Късната есен и зимата са сезони, през които обикновено фирмите отбягват да организират Тиймбилдинг програми, защото нека кажем, че метеорологичните условия са по-предизвикателни.

Зимният тиймбилдинг е истинска алтернатива на стандартните фирмени събития, които сте организирали за екипа си до сега. Ние комбинираме различни забавления, съчетани с приключенски дух и снежни занимания.
Ски спортът – забавен и полезен!

Едно от най-хубавите неща на карането на ски е, че е страхотна тренировка за вашето тяло.

Ските и сноуборда са един от най-добрите начини за забавление през зимните месеци от годината. Освен, че е приятно и разтоварващо, това занимание носи и доста ползи и преимущества за физическото и психическото състояние на човека