Екстремни приключения в България | Adventure Net
Top
Image Alt

Приключения

Нашите Актуални Програми

Запознайте се с нашите актуални програми! Всички програми от Адвенчър Нет могат да се комбинират, както и да изготвим предложение по ваши изисквания и условия.

Ако сте вече вдъхновени да се впуснете в поредното приключение с Адвенчър Нет или искате за пръв път да тествате своя адреналин, разгледайте повече за преживяването рафтинг в България или Гърция.

Каньонинг и Трекинг

Следвайки естественият път на водата, Вие ще преминете през каньони и водопади като единствения път е само надолу! Комбинацията от спускане на рапел, падаща върху Вас вода и скачане във вира под водопада ще ви пренесе в един по-различен воден свят.

Ако вече сте се вдъхновили да повторите някое приключение с Адвенчър Нет или искате за пръв път да изпитате своя адреналин, прочетете повече за преживяването спускане с каяк в България или Гърция.

Real Adventure Услуги

Най-добрите дипломирани планински водачи от „Адвенчър Нет„ ще Ви помогнат да планирате, подготвите и осъществите Вашия преход през трудно достъпните върхове на всяка избрана от Вас планина в България.

Планинско Колоездене

В днешни дни планинското колоездене вече има голям брой последователи по цял свят, защото съчетава каране на велосипед с възможността за спортуване на чист въздух и вдигане на адреналина на макс.

Конен Преход

Преходът с кончета е един от най-релаксиращите и прекрасни методи, с които човек може да си почине и разходи сред природата на България.