лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Тиймбилдинг

Създайте незабравими спомени и положителни резултати за вашия екип
Вълнуващ и оригинален с Адвенчър Нет

Какво е тиймбилдинг?

Тиймбилдинг е процес, който позволява създаването и развитието на колективни ценности в една организация, институция или фирма. Ние организираме внимателно подбрани игри и дейности сред природата, фокусирани върху нуждите, целите и човешкия потенциал на компанията. Резултатите, към които се стремим с нашите програми са свързани с постигане на разбирателство и доверие, ефективност във взаимоотношенията, поемане на риск и отговорност, разкриване на лидерски качества. Тиймбилдинг събитията допринасят за мотивиране на екипа, подсилва съпричастността към общите цели и идеи.
Изживейте незабравими моменти!

Нашите програми

Всички тиймбилдинг програми могат да се комбинират, както и да изготвим предложение по ваши изисквания и условия.

С вашето участие ще създадем незабравимо тиймбилдинг преживяване, където екипът ви се свързва, забавлява и се развива заедно. Очакваме с нетърпение да изживеем тази приключение заедно с вас!

Правилата по време на тиймбилдинг

Нашият подход към тиймбилдинг - правила и очаквания При нас е важно да създадем топъл и приятен екипен дух. За да го постигнем, имаме няколко прости правила и очаквания, които помагат на всички участници да взаимодействат и да се забавляват по време на нашите тиймбилдинг събития.

1. Уважение: От всички участници се очаква да бъдат толерантни към другите. Това помага да се поддържа позитивна атмосфера и приятни взаимоотношения между всички.

2. Подкрепа: Нашата цел е да създадем облик на истинско семейство по време на тиймбилдинга. Готовността да помагаме и да се подкрепяме важи винаги.

3. Отдих: За да се насладим на игрите и приятелските разговори, няма да използваме мобилни телефони, телевизия или други устройства за известно време.

4. Усмивки: Най-важното от всичко е да се забавляваме и да се усмихваме! Тиймбилдингът е заради вас и вашия екип, затова наслаждавайте се на всяка минута и създавайте незабравими спомени.

Защо е необходим?

Тиймбилдинг е процес, който подпомага създаването и развитието на колективни ценности в една организация, институция или фирма.

Каква е целта?

Постигане на разбирателство, доверие, ефективни взаимоотношения, поемане на риск и отговорност, разкриване на лидерски качества.

Как го правим?

Организираме внимателно подбрани игри и дейности сред природата, фокусирани върху нуждите, целите и човешкия потенциал на компанията.

Кога е най-удачно?

По всяко време на годината, защото всеки сезон има своите предимства при организиране на тиймбилдинг.

Къде е най-добре?

Сред природата, или в града. Изберете река, море, планина, красиво китно градче или селце. Може да сме в България или друга страна.

Зимен Тиймбилдинг

Зимни тренировъчно-обучителни мероприятия в планински и снежни условия с моторни шейни и снегоходки. Идейният проект, същността и начинът на организиране на играта имат пряка връзка с резултатите и целите на мероприятие като цяло, а именно сплотяване на колектива, и още:

Рафтинг Тиймбилдинг

Рафтинг – спускане със сюжет и игрови характер за фирмени партита и мероприятия. Едновременно спускане, разделяне на отбори, колективен дух… Всеки отбор има за задача да намери отделни части от пъзел с ориентиране по карта, базирано на точкова система.

Приключенски Тиймбилдинг

Предлагаме ви внимателно подбрани, структурирани игри и дейности сред природата. Фокусът е насочен върху компанията, нейните цели и човешки потенциал. Акцентът най-често се поставя върху взаимното разбиране и доверие, изграждането на ефективни взаимоотношения, поемането на риск и отговорност. Резултатът е увеличаване на съпричастността към компанията и мотивацията на служителите. Индивидуален подход при изготвянето на оферти и програми за нашите клиенти. Идейният проект, същността и начинът на организиране на играта имат пряка връзка с резултатите и целите на мероприятие като цяло, а именно сплотяване на колектива, и още:

Морски Тиймбилдинг

Морско приключение с плаване с лодки, ориентиране по карта, търсене на елементи, решаване на казуси и преодоляване на препятствия, намиране на съкровище…
Допълнителни опции:

Идейният проект, същността и начинът на организиране на играта имат пряка връзка с резултатите и целите на мероприятие като цяло, а именно сплотяване на колектива, и още:

Често задавани въпроси

Искате ли да научите повече за програмата и условията? Погледнете често задаваните въпроси и намерете отговорите, които търсите.

Минималната възраст за участие в нашите рафтинг екскурзии е обикновено 11 години, но това може да варира в зависимост от конкретната река и условията. Всеки участник трябва да бъде физически здрав и способен да следва инструкциите на водачите на лодки.

Препоръчително е да облечете бански костюм и тениска с UV фактор. На място в кемпа ще ви предоставим затворени аква обувки за скали, каска, спасителна жилетка и по желание неопренов костюм. Не забравяйте да се намажете добре със слънцезащитен продукт с висок фактор.

Преди началото на рафтинга, нашият екип ще ви инструктира за правилата по безопасност. Ще научите как да стоите стабилно в лодката, как да използвате греблата и да се справяте с вълните, какво да правите ако паднете във водата. След това ще сте готови за приключението.

Продължителността на спускането може да варира в зависимост от избраната река, сезон и маршрут. Обикновено спускането може да отнеме от няколко часа до половин ден.

Ние предоставяме всичко необходимо като оборудване за рафтинг, включително спасителни жилетки, каски, лодки и гребла. Основното оборудване е наша грижа, от вас се иска да се отпуснете и насладите.

За да резервирате място за рафтинг спускане с нас, можете да се свържете с нашия екип чрез телефон или електронна поща. Но най-лесния начин е като посетите страницата на желаното спускане и попълните формата за резервация. След което наш сътрудник ще се свърже с вас, за да одобри резервацията ви и предостави подробна информация.

Нашите Програми

Всички програми от Адвенчър Нет могат да се комбинират, както и да изготвим предложение по ваши изисквания и условия.

Нашите Клиенти

Отзиви

Няма по-добър начин да научите какво да очаквате от нас, освен чрез мнението на клиентите ни. Прочетете отзивите им и се уверете, че сте избрали най-доброто приключение по вода с Адвенчър Нет.