пролет/лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Исторически Тиймбилдинг

С много игри и забавления
Разработен за няколко локации в България

С историческия тиймбилдинг вашият екип със сигурност няма да скучае!

Исторически тиймбилдинг е проект, който сме разработили за разнообразни локации в България. Тези локации се характеризират с богата история, запазени или възстановени паметници, музеи, крепости, древни останки, които разкриват богатата и древна история на нашите земи. В програмите вплитаме множество разнообразни загадки, като част от тях може да са логически, забавни, свързани с интересни легенди и вярвания на хората в дадения район. В зависимост от програмата, подбираме подходящи тиймбилдинг игри. По ваше желание може да се добавят и различни активности, така че да се допълни програмата по подходящ начин.
Открийте следващото си приключение и го направете запомнящо се!

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се свържете с нас

Допълнителна информация

Искате ли да научите повече за програмата и условията? Погледнете често задаваните въпроси и намерете отговорите, които търсите.

С историческия тиймбилдинг вашият екип със сигурност няма да скучае! В България има разнообразни места, в градски условия, които крият хилядолетни легенди и потайности. Възможно е да сте посещавали дадено място, да сте наясно с историята и бита, но пречупен през нашата историческа тиймбилдинг програма, определено ще ви накара да погледнете с други очи.

В програмата включваме пешеходни градски преходи, като при желание може да се организира алтернативен транспорт. Подбираме подходящи тиймбилдинг игри в контекста на цялостната концепция.

Вашия екип може да е разделен на отбори, като се включи състезателен елемент или всички отбори на финала да постигат обща цел.

Нашите любими градско-исторически тиймбилдинг програми са Великотърновски Боляри, От Евмолпия до Пловдив или Бански Легенди.

За исторически тиймбилдинг бихме препоръчали организацията да е пролет, лято или есен. С оглед на това, че имаме пешеходен преход за участниците би било по-приятно и комфортно. Също така някои обекти, които бихем включили в програмата зимата работят с намалено работно време. Разбира се, ако вашия екип е настроен за историческо зимно приключение – това само би ни зарадвало.

Исторически тиймбилдинг програми се получават интересно в градове или райони, които имат богата история и интересни места за посещение. Може да са малки градчета като Банско, Разлог, или по-големи като Велико Търново и Пловдив. В България има достатъчен брой подходящи места, така че само споделете с нашия екип към кой район сте се насочили.

Времетраенето на историческия тиймбилдинг обикновено е около 4 часа. Като програмата може да се разшири или съкрати, в зависимост от времето, с което разполагате.

Тази програма се съчетава добре с дегустация на местни продукти и специалитети, изучаване на местен занаят и др.

Този вид програма е подходяща за групи до 100 човека. Разбира се има локации, които позволяват и повече участници.

За историческия тиймбилдинг не се изисква предварителна подготовка. Важно е участниците да са с удобно облекло и обувки, за останалото ще се погрижат нашите гидове.

Adventure net

Резервирай

Пишете ни и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!