пролет/лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Творчески Тиймбилдинг

Творчески тиймбилдинг програми и игри от Адвенчър Нет
Вълнуващ и оригинален с Адвенчър Нет

Подгответе си удобно облекло и настроение за много забавления!

Творчески тиймбилдинг би бил много подходящ, ако предпочитате да не включвате физически активности за вашия екип. С иновативни подходи целим сплотяване на колектива, провокиране на логическото и творческото мислене, разкриване на лидерски качества. И не на последно място забавно и приятно изживяване.
Някои професии не са обвързани пряко с творчество или артистичност, но не се колебайте да приложите подобни методи във всяка една сфера. Този вид тиймбилдинг определено подтиква участниците към повече споделяне на идеи, познания, неконвенционални решения.
Открийте следващото си приключение и го направете запомнящо се!

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се свържете с нас

Допълнителна информация

Искате ли да научите повече за програмата и условията? Погледнете често задаваните въпроси и намерете отговорите, които търсите.

Манджа ван – Разделени на отбори, вашите служители ще създадат визия на техния неповторим и уникален ван за храна. Ще разработят сами маркетинг, меню, ценова политика и униформи.

На финала всички ще презентират тяхното творение и ще се насладят на приготвената храна.

Bolid challenge – Всеки отбор ще има за задача да намери съответните елементи, да конструира собствен болид, да премине трасе с препятствия с него и да се състезава на финала срещу другите отбори. Болидът е в реални размери, едноместен.

Film production – Всеки един колега ще може да се изяви като сценарист, режисьор, оператор, дизайнер на костюми и актьор. Всички заедно ще имате възможност да изберете какво да реализирате. Късометражен филм, реклама, приказка или заснемането на  кратък филм “Как би могло да изглежда бъдещето на вашата фирма“.

Комуникационно-творческа – Главна цел на играта е да се пресъздаде предварително зададено изображение чрез комуникация по определени условия. За определено време отборите трябва да пресъздадат изображението. В края на играта всички ще видят какъв е бил прототипа и доколко са успели да го пресъздадат, чрез ограничена комуникация, спазвайки правилата зададени в тази тиймбилдинг игра.

Fun Party Theater – В тази забавна програма всеки екип ще получи индивидуална задача за изработването на декори, сценарии и изпълнението на пиеса. Темите и пиесите може да са комедийни, имитационни, зададени по различни теми обвързани с ежедневието на групата и др. Може да се включат логически задачи, с които да се спомогне отбора в подготовката.

За творческия тиймбилдинг не се изисква предварителна подготовка. Важно е участниците да са с удобно облекло и настроение за много забавления.

За други тиймбилдинг програми може да прегледате тук или да се свържете с нас за подготвяне на предложение според вашите критерии.

Този вид програма може да се организира по всяко време на годината. За нашия екип е предизвикателство да използва потенциала на всеки един сезон, като тематика, материали или празници в съответния месец. През по-хладните месеци от годината може да е на закрито, като се подбере интересно пространство, в зависимост от темата. Би могло да се се организира и в подходящ формат за вашето фирмено Коледно парти например.

Няма ограничение в избора на място, важното е да има достатъчно пространство спрямо брой хора.

Не се колебайте да ни споделите и вашите идеи, за да намерим подходящо и интересно място.

Времетраенето на творческия тиймбилдинг зависи напълно от вас. Минималната продължителност, която считаме, че би донесла ефект за вашия екип е в рамките на 1.5 – 2 часа.

Може да се включи и подготви вечерна кратка програма, в която всеки един от отборите по забавен начин да преживее отново емоциите от изминалия ден.

Няма ограничение в броя на участниците. Можем да подготвим програмите както за голямо мероприятие (500 човека например), така и за компактни групи от около 10 човека.

Adventure net

Резервирай

Пишете ни и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!