лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Приключенски тиймбилдинг

Програма в най-разнообразни формати

Изживейте невероятна комбинация от приключения на открито!

Приключенски тиймбилдинг може да се изготви програма в най-разнообразни формати, така че да е съобразена с вашите конкретни изисквания.
Открийте следващото си приключение и го направете запомнящо се!

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се свържете с нас

Допълнителна информация

Искате ли да научите повече за програмата и условията? Погледнете често задаваните въпроси и намерете отговорите, които търсите.

Или какво съчетаваме, за да наречем един тиймбилдинг приключенски?

 • Най-често условие е заниманията да са на открито. Разбира се случвало ни се е да проведем такъв тип тиймбилдинг в спортна зала, закрит манеж, така че не изключваме опция на закрито или пък комбинация;
 • Включваме различни активни елементи. Стремим се да включим активности, които са подходящи за всяка възраст като: подходящи тиймбилдинг игри, преход с ориентиране, стрелба с лък, тип дарц игри или такива с топка,
 • За този вид програма са изключително подходящи предизвикателства като: АТВ, преход с коне, каяци, посещение на пещери, въжени елементи и скално катерене, колоездене. При изпълнение на предизвикателствата има възможност да участват всички или само определени „избрани“ от отбора/отборите представители.
 • Решаване на логически задачи и цялостно обвързване на елементите. Приключението следва определен сценарий, като се налага отборите в определени случаи да изработват стратегия, да взимат решения и да вложат доза фантазия.

За да дадем по-ясна представа, ето и някои от програмите, които сме разработили и сме изпълнявали успешно с наши клиенти и партньори.

Морско/езерно/речно предизвикателство

Организира се в близост до воден обект – море, езеро, река, като в зависимост от конкретното място и терен, можем да имаме включени плаване с лодка, упражнения и състезания със сърф, каяци, надуваеми лодки. Ако желаете да включим и тема (Пиратска, Езерни Чудовища, Русалки и Морски обитатели и т.н.) за повече забавления – с радост бихме имплементирали към програмата J

Рафтинг тиймбилдинг

Рафтинг спускане с ориентиране по карта и намиране на разнообразни елементи. В случая всеки отбор има своя лодка, с професионален рафтинг инструктор. Включени са инструктаж и кратко обучение, които се правят в игрова форма.

Подходящ сезон за предложените програми са пролет, лято и есен. Като за морските приключения голяма част от хората считат лятото за най-подходящо. Ние бихме препоръчали късна пролет –  края на Май или началото на Юни, както и Септември. 

На база на опита, който имаме, бихме могли да кажем, че в цяла България има интересни и подходящи места за организиране на приключенски тиймбилдинг. В тази връзка ще посочим някои от нашите любими места за приключения, а повече можете да прочетете в статията „Как да изберем мястото за нашия тиймбилдинг или фирмено събитие“.

А ето и някои от местата:

 • Банско и района
 • Боровец
 • Кресненско дефиле и р. Струма – подходящо място за рафтинг в България
 • Кърджали и околности с язовири
 • Съева Дупка – в близост има възможност за реализиране на виа ферата
 • Язовири: Искър, Пчелина, Батак, Доспат, Кърджали, Беглика, Широка Поляна
 • Варна, Албена, Балчик, Каварна, Несебър, Созопол, Приморско, Лозенец, Синеморец
 • р. Искър и Искърско дефиле – района е подходящ за рафтинг, скално катерене, влизане в пещери.
 • Триград и Триградско ждрело
 • Дестинации извън България – подходящи за рафтинг приключение са р. Тара в Босна, както и някои реки в Гърция.

Разбира се с радост ще обсъдим какви са възможностите за всяко едно място, което вие сте избрали. Или ни опишете какво си представяте, за да дадем най-доброто предложение.

Като времетраене приключенския тиймбилдинг може да е от около час и половина до цял ден. Изцяло зависи от плановете и бюджета на вашата организация. Ако например имате обучение, към което желаете да добавите приключенски елемент – то програма от час и половина би била подходяща. В случай, че желаете по-дълга програма, то тя може да се направи на няколко модула, с почивка за обяд. Друг вариант е финала да е обяд изненада.

Предлагаме и вариант за вечерна кратка програма, в която всеки един от отборите по забавен начин ще преживее отново емоциите от изминалия ден.

За нас няма ограничение в броя на участниците. Можем да подготвим програмите както за голямо мероприятие (500 човека например), така и за компактни групи от около 10 човека.

За нашите приключенски тиймбилдинг програми не е необходимо да имате предварителна подготовка. При уточняване на програмата ние ще имаме грижата да ви изпратим информация за подходящо облекло – според сезона, както и необходим „тиймбилдинг инвентар“.

Adventure net

Резервирай

Пишете ни и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!