пролет/лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Защо е важно да направим първото си рафтинг спускане през пролетта?

Пролетта е един от най – хубавите сезони , в който всичко в природата оживява, след дългия зимен сън.

Реките стават все по – буйни и бързи, което ги прави идеални за впускане в едно ново и щуро приключение, а именно рафтинг спускане с приятна компания и много веселие!

Защо избрахме река Струма?

Пълноводието на река Струма я прави най-подходящата река за рафтинг в България.  Реката предоставя забавление за всички. В началото на рафтинг сезона, ранната пролет, когато снегът се топи, тя гарантира много адреналин за по-смелите, а през лятото и есента предоставя спиращи дъха гледки в сърцето на уникалното Кресненско дефиле.

При нас в Адвенчър Нет адреналинът е на макс, а приключението – гарантирано. Ние вярваме, че положителните емоции и доброто настроение са в основата на доброто здраве.

Достатъчно е да сте добре екипирани, заредени с положителни емоции и да носите в себе си приключенски дух.

За да сте напълно сигурни, че ще се справите и особено ако не сте добър плувец и опитвате рафтинг за първи път, е добре да спазвате точно инструкциите от нашият екип от дългогодишни професионалисти- пионери в организираните спускания по бързи води в България. Преживяването наречено рафтинг със сигурност ще ви донесе много положителни емоции и ще ви зареди с енергия и ентусиазъм, от който ще искате още и още.

Най-доброто време за най-пълноценно и истинско преживяване обаче,  със сигурност е през пролетните месеци!

Очакваме ви на реката !

 

Имате въпрос?

Попитайте ни!

+359 888 889 371