лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Планински преход

От Вихрен до Синаница
Тридневно приключение по върховете на Пирин планина

Незабравимо планинско приключение от Вихрен до Синаница

Избрали сме този планиски преход, защото по една или друга причина ни е изключитлено любим. Може би заради традицията всяка есен да правим този маршрут с целия екип, за да можем заедно да споделим красотата на този район от Пирин планина.

Маршутът ни ще премине през Синанишкия циркус – известен със своята красота, с която планината винаги успява да ни заплени. Всеки път при преминаване на прехода можем да видим заобикалящата ни природа по различен начин. Светлината и облаците така се заиграват, че забелязваме все нови и причудливи форми.
Открийте следващото си приключение и го направете запомнящо се!

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се свържете с нас

И още..

Първият ни ден ще е по-скоро за настройка, защото реално няма да имаме ходене. Преходът ни втория ден започва от х. Вихрен като плануваме ранно тръгване. Предизвикателствата ще са преминаване на Бъндеришка и Синанишка порти, достигане на връх Синаница, наслаждаване на невероятните гледки, слизане към х. Синаница и вечерно разпускане със сладки раздумки.

В зависимост от желанието на групата и начина на пътуване, има възможност връщането да е по алтернативен маршрут. Както и остава вариант да посетим топли минерални бани – така че може да предвидите бански.

Какво да си подготвите?

По-долу ще откриете списък с необходимите неща за прехода:

Храна и Нощувки

За кого е подходяща програмата?

Преходът до Синаница е подходящ за хора, които обичат природата и биха желали да посетят красиво място. Като в случая имат възможност спокойно да се наспаждават на трекинга, защото организацията ще е направена от нашия водач

Цената на програмата включва

Подходящо време за организация на прехода

От месец Юни до месец Октомври

Допълнителни опции

Организиране на транспорт за цялата група от София.

*Програмата се организира при минимум 6 участници.

Adventure net

Резервирай

Пишете ни и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!