пролет/лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Преходи в планината

В днешния забързан свят , изпълнен с много стрес и напрежение, човек е толкова емоционално запълнен , че в един момент си казва: “Какво ми е нужно, за да се заредя с повече енергия?”
Един от най – ефикасните начини да се разтоварим от напрегнатото ежедневие, си остават разходките на чист въздух сред природата, където можем да се отпуснем сред тишината и звуците на птичките. Разходката сред природата подобрява настроението, спомага за премахване на стреса и напрежението.
В планината човек може да се отдаде напълно на спокойствието, което го заобикаля. Дори е достатъчно просто да седи и да наблюдава зеленината наоколо, а свежият въздух спомага за подобряването на съня и човек се изпълва с много положителни чувства.
Природата със сигурност помага да се заредим с по – позитивна енергия.

Планинските преходи могат да се превърнат в едно наистина приятно, интересно и вълнуващо приключение, както за хора които са решили да изкачат планината за първи път, така и за хора които търсят много нови предизвикателства и незабравими изживявания сред природата.

Преходите се водят от екип от специалисти, които имат опит в планината и са готови да Ви осигурят нужния комфорт, спокойствие и сигурност през целия преход.

Чрез разнообразният си релеф и структура планината предлага отлични условия за всички, пожелали да прекарат време в планината или им е любопитно да опитат нещо ново и различно.

С помощта на нашия екип от Адвенчър Нет Вашите намерения ще се превърнат в приятно и незабравимо планинско приключение.
През месец септември сме Ви приготвили много вълнуващи програми, като една от тях ще бъде Преход в Пирин планина – от Вихрен до Синаница!
Очакваме Ви !

Имате въпрос?

Попитайте ни!

+359 888 889 371