пролет/лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Прекарваме ли достатъчно време сред природата?

Прекарваме ли достатъчно време сред природата?

За никого не е тайна, че все по – често забравяме да прекарваме време навън сред природата и водим заседнал,  нездравословен начин на живот.
Времето, прекарано сред природа и чист въздух е един от най-сигурните начини за повишаване на психическото и физическото благосъстояние на човек. Ние сме част от природата и трябва да се възползваме от предложените ни блага, за да се чувстваме по – пълноценни. А летните месеци са едни от най – благоприятните сезони, в които можем да прекарваме повече време на открито. Да откриваме нови възможности, да създаваме спомени и приятни моменти в любимата  компания на нашето семейство или приятели.

Ползите от прекарването на време сред природата са много, някои от които са:
– подобряване на паметта и концентрацията
– възстановяване на умствената енергия
– освобождаване от стреса и напрегнатото ежедневие, пред което сме подложени всеки ден
– намаляване на възможностите от възпаления и вируси
– по – добро зрение
– по – добра креативност и мислене
– засилва имунната система
– подобрява храносмилането
– подобряване на психичното здраве

Депресията, тревожността и недоброто психично здраве могат да бъдат напълно подобрени с разходки на открито, сред зеленина и чист въздух, а когато ги съчетаем и с физическия упражнения имат особено благоприятен ефект за всеки един от нас. Природата е тази, която ни дарява със спокойствие и ни кара да я обикнем.

При нас в Адвенчът Нет можете да откриете страхотни възможности и разнообразни дейности, в които можете да се впуснете и да изживеете едно наистина вълнуващо и запомнящо се приключение!  Или просто да си почивате на нашата рафтинг база, която се намира в кресненското дефиле.

Рафтинг, каякинг, преходи в планинаhttps://adventurenetbg.com/all_categories/та, тиймбилдинги са едни от малкото дейности, в които имате възможност да се включите.
А през зимата сме ви приготвили снежни приключения, както и ски сноуборд училище и гардероб в района на хижа рилски езера.

Очакваме Ви !

Имате въпрос?

Попитайте ни!

+359 888 889 371