лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Рафтинг Сезон 2020 – Откриване

Рафтинг Сезон 2020 – Откриване и Програма

Предстоящият рафтинг сезон по традиция ще открием подобаващо – официално и забавно! Програмата включва фестивал на открито с различни активности и работилници. Основен фокус ще бъде инициативата за засаждане на дръвчета в районите засегнати от пожара в Кресненското дефиле през 2017! Изключително сме щастливи, че ще имаме възможност да подпомогнем в тази дейност Община Кресна и Държавно Горско стопанство гр. Кресна.

Кога? Събитието ще се случи при първа възможност… Очаквайте допълнителна информация! 
Домакин и тази година e Адвенчър Нет, които ще посрещнат всички гости и участници в база Адвенчър Кемп, при р. Струма, Кресненско Дефиле.

За поредна година водните активности със състезателен елемент ще бъдaт централна част от фестивалната програма в дневните часове на събитието . В по-късните часове откриването на рафтинг сезона ще продължи с DJ парти и музика на живо – ще представим групата съвсем скоро 🙂 За всички доброволци, които се включат в инициативата за засаждане на дръвчета ще има специални награди и изненади!

Няма да бъдат забравени съпътстващи спортни активности като катерене за деца, пешеходни турове, целящи да запознаят присъстващите с природните богатства на Кресненското дефиле и Пиринския регион, интересни еко дискусии и интересни работнилници.

Преходно-средиземноморския климат в Кресненското дефиле е изключително гостоприемен към желаещите да го посетят в началото на пролетта. Така че ще разчитаме на слънчево и приветливо време за откриването и фестивала.

Настаняване

По време на откриване на рафтинг сезона уютният палатков лагер в Адвенчър Кемп, ще подслони най-купонджийски настроените, които искат напълно да се потопят в атмосферата на планината. Предпочитащите удобствата на дома пък ще могат да изберат да нощуват в къщи за гости в непосредствена близост в Симитли, Кресна и региона.
Наред с настроението и фестивалния дух имаме за цел да популяризираме туризма, екстремните спортове, активния отдих, местния поминък и продукция. Една от целите на събитието е да се стимулира обмена на спортни и туристически програми между клубове и тур оператори от България и съседни държави.

Как да стигнем до Център за приключения и рафтинг кемп Адвенчър Нет

Ще ни намерите на 120км. от София по главен път Е79 за Гърция, непосредствено след втория тунел от Благоевград, отбивката вдясно – GPS: 41.834594,23.15307
Подробности за програмата и участниците ще бъде представена съвсем скоро!

За повече информация и всичко, което ви вълнува във връзка с Рафтинг през предстоящия Сезон 2020 – свържете се с нас или разгледайта страницата https://adventurenetbg.com/rafting/

Очакваме ви на реката!

Имате въпрос?

Попитайте ни!

+359 888 889 371