лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Рафтинг сезон 2023 – официално открит!

С настъпването на пролетта с удоволствие ви информираме, че ние сме в готовност да ви посрещаме на нашата база и да стартираме невероятните спускания по любимата ни река Струма.
Тази година метеорологичните условия позволяват да започнем още от средата на месец март.
Обсебени от любовта ни към рафтинга бихме искали да ви запознаем със събитията, които сме подготвили тази година с цел популяризиране на спортния и комерсиалния рафтинг.
Датите 17-23.04.2023 ще преминат при нас под наслова White Water Week
Ще стартираме с ежегодните опреснителни и обучителни курсове за рафтинг гидове, като в тях могат да се включат и хора без опит, но с желание да се развиват или обучават в професията. По време на курса освен обучение имаме и различни семинари и гости с които ще обсъждаме и работим в перспектива за запазване на природата в Кресненското дефиле и надграждане на възможностите за развитие на туризма.
Ето и най-вълнуващите дати  21-23 Април, за нас е чест да ви поканим и на Европейска и Балканска купи рафтинг и каяк в бърза вода, която ще организираме! Ще имаме гости от Румъния, Босна, Сърбия и много други елитни състезатели, които гарантират зрелищно и незабравимо състезание по бързите води на Струма.
Разбира се в наш стил под звездите на рафтинг кемп Адвенчър Нет, вечерта на 22.04.2023 може да се присъедините и към  Big River Party, което ще взриви с настроение, танци и различни изненади за всички наши гости.
 
Екипът на Адвенчър Нет ви гарантира професионализъм, отговорност и отношение към всеки клиент! За това и тази година ще посрещаме всички желаещи с нови лодки и екипировка, нови обновления на базата и по-вкусни от всякога менюта  в желанието си да се развиваме и даваме повече от очакваното!
Очакваме с нетърпение вашите резервации! 🙂

Имате въпрос?

Попитайте ни!

+359 888 889 371