лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Трекинг и Рафтинг

Вдъхновяваща ваканция
разнообразие, наситеност и време за релакс

Съчетайте Рафтинга по р. Струма с трекинг до х. Синаница!

Понякога ни се иска дълга ваканция, но не винаги успяваме да намерим достатъчно свободни дни. По тази причина ви предлагаме трекинг-рафтинг ваканция, която със своето разнообразие, наситеност и достатъчно време за релакс, ще ви накара да се откъснете светкавично от ежедневните мисли и работни занимания.
Открийте следващото си приключение и го направете запомнящо се!

Ако смятате, че това преживяване е точно за вас, не пропускайте да се свържете с нас

Какво да очаквате?

Съчетахме любимите ни Рафтинг по р. Струма и трекинг до х. Синаница, като за нашата вдъхновяваща ваканция ще са ни необходими три дни. Планът за действие е следния – в петъчния ден (или друг подходящ за групата) се събираме на рафтинг кемп Адвенчър Нет. След подобаващо посрещане от страна на нашия екип, започваме подготовка за рафтинг спускане.

След забавно-екстремните моменти от спускането по р. Струма, ще имаме няколко часа за релакс и хапване на базата. В следобедните часове нашата ваканция ще ни отведе към х. Вихрен – с организиран транспорт, всички заедно. Вече сме в Пирин планина и вечерта ни предстои кратък разбор за предстоящия ни трекинг, и хубава спокойна вечер в обстановката на хижата. Подгответе си въпроси за вашия водач – може да ви разкаже забавни истории и легенди за района.

Вторият ни ден ще започне рано сутринта, като ни очаква хубав и вълнуващ трекинг. Още в началота на нашия преход ще можем да се насладим на красивото Муратово езеро – там можем да наравим и почивка за закуска. През този ден сме планували преминаване на Бъндеришка и Синанишка порти, достигане на връх Синаница, наслаждаване на невероятните гледки, слизане към х. Синаница, вечерно разпускане. В зависимост от желанието на групата, има възможност връщането на третия ден да е по алтернативен маршрут. Както и остава вариант да посетим топли минерални бани – така че банския трябва да е с вас. Допълнителна опция в програмата е гостуване при баба Дешка – с. Горно Драглище, където ще можем да се насладим на невероятни местни гозби

Какво да си подготвите?

По-долу ще откриете списък с необходимите неща:

Храна и Нощувки

Детайли за Трекинг Маршутите ден 2 и ден 3

Трудност: Средна, с две по-интензивни изкачвания.

Продължителност на прехода втори ден: около 6 часа, с изкачване на връх Синаница и слизане до хижата.

Височина на връх Синаница: 2516 м.

Продължителност на трекинга трети ден: около 4.5 часа. Като имаме опция да се върнем по същия път или през местност Върбите.

За кого е подходяща рафтинг-трекинг програмата?

Тази тридневна ваканция е подходяща за любителите на природата и движението. Доста удачен вариант за семейна ваканция, ако сте с деца тийнейджъри, приятелски групи, колеги – може да се направи като тиймбилдинг програма.

Подходящо време за организация на прехода

Бихме казали – всеки уикенд, съчетан с петъчен ден от края на Май до Октомври. Подходящо е времето по време на Септемврийски празници – около 6 или 22 Септември, за деня на детето – ако имате по-големи деца тийнеджъри, с които желаете да споделите празника, за летни почивни дни.

Цената на тридневната ваканция включва

*Програмата се организира при минимум 6 участника.

Цена

200лв. / човек

adventure net

Резервирай

Пишете ни и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!