пролет/лято 2024

0
Количка
Количката е празна.

Защо да изберем приключенски лагери за деца?

Защо да изберем приключенски лагери за деца?

Приключенските летни и зимни лагери за деца са незабравимо събитие! То укрепва физическите сили и провокира творческия потенциал на всяко едно дете. След поредната напрегната училищна година това е страхотна възможност за пълен релакс и запомнящи се преживявания с много нови и щури приятели.
Той дава възможност на децата да изпълнят своето ежедневие с много игри, забавления и да създадат едни от най – хубавите им спомени с нови запознанства и приключения. Ползите от летни и зимни детски лагери са много!
А най – хубавото е, че са сред природата!.

Адвенчър Груп има дългогодишен опит в провеждането на приключенски летни и зимни лагери за деца. Нашите сертифицирани инструктори и страхотни аниматори ще осигурят незабравимо преживяване за децата Ви.

“Мисията на нашите лагери за деца е да сътворим едно незабравимо приключение за всички участници! Да окуражим децата да предизвикват себе си, да провокираме творческото им мислене, да помогнем за подобряване на комуникацията на деца от различни възрасти.”

Ваканцията при нас винаги е интересна, забавна и изпълнена с много забавления за всички деца.

Лятото лагерите се провеждат сред красивата природа на Пирин планина, на рафтинг кемп Адвенчър Нет както и на къмпинг Градина в морска база Адвенчър Нет, а зимата на хижа Рилски Езера.

Най-новата ни програма Великански детски лагер се провежда лятото в района на хижа Рилски езера. Тя е вдъхновена от желанието на нашите деца към разучаването на нови места. Заниманията ще са обвързани с ориентирането в планината чрез природни елементи и компас, изграждането на биваци, научаването на различни легенди за района. Преходи и игри с еко и традиционна насоченост. Посещение на минерален басейн.

Различни кадри от всичките ни лагери може да откриете в нашата facebook страница Rafting Adventure Net

 

 

Имате въпрос?

Попитайте ни!

+359 888 889 371